S26 ultra özellikleri ve fiyat tahmini

Premium segmentte hiçbir zaman tam anlamıyla yakşamadılar Apple'a. Counterpoint'in yayınladığı en son satış rakamları. 100-200 dolarlık cihaz satarak listeye giriyor Samsung. Apple'ın sattığı en ucuz cihaz genelde 600 dolar ile Se veya e serisi oluyor. Bu listeye Samsung tarafında Ultra cihazlar 1 veya 2 kere girebildi diye biliyorum sadece. 2024'de 7. sıradan girebilmiş, ocak ayında tanıtılmasına rağmen. 16 serisi eylülde tanıtıldı, 16 Pro Max. 3.5 ay gibi sürede 24 Ultradan fazla satıldı.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
good lock kullanmayı bilmeyince düz özellikleri kötü ,iphone direkt ayarlarda daha iyi özellikler veriyor
samsung kullanmak samsungun özelleştirmelerini bilmek demek zaten
yani samsungu mağazadaki teşhirdeki gibi kullansam ben de hiç zevk almam insanlar al kullan yapıyor, hele iphone tarafındakinler hiç özelleştirme yapmadan kullandıkları için saf özelliklerde çok daha iyi
geçende bir videoda ayarlardan iphoneda şeffaf icon yapıyor
samsungta da ayarlardan yapıyor ama tam olmuyor
samsungta kusursuz olması için good locktaki o uygulamasından yapmak gerekiyor

Son düzenleme:
S26fe alma hayalim var 2600 işlemciyle gelirse ve fiyatı 40 bini aşmazsa

good lock kullanmayı bilmeyince düz özellikleri iphone direkt ayarlarda veriyor
samsung kullanmak samsungun özelleştirmelerini bilmek demek zaten
yani samsungu mağazadaki teşhirdeki gibi kullansam ben de hiç zevk almam insanlar al kullan yapıyor hele iphone tarafındakinler
Konuyla ne alakası var anlamadım ama olması gereken o zaten. 20-25 yaşına gelip iş hayatında olan birisi telefonunda uygulama sekmesinin üstten aşağıya mı, sağdan sola mı olduğunu, kısa yol eklemeyi, bir şeyi 3 kere yerine 2 kere tıklama ile yapmayı şeyine takmıyor. Boş insan işine kayıyor özelleştirmeler benim gözümde.

Konuyla ne alakası var anlamadım ama olması gereken o zaten. 20-25 yaşına gelip iş hayatında olan birisi telefonunda uygulama sekmesinin üstten aşağıya mı, sağdan sola mı olduğunu, kısa yol eklemeyi, bir şeyi 3 kere yerine 2 kere tıklama ile yapmayı şeyine takmıyor. Boş insan işine kayıyor özelleştirmeler benim gözümde.
işte o yüzden gidip iphone alıyor
ben de ilerideki işime yatırım olarak kullanacağım o yüzden ne kadar verimli kullanırsam beni o kadar rahatlatır
keşke trifold ve z foldlar daha dayanıklı olsa daha ucuz olsa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

S26fe alma hayalim var 2600 işlemciyle gelirse ve fiyatı 40 bini aşmazsa
bence exynos 2600 gelmeyebilir 2500 falan koyabilirler :/

Son düzenleme:
Premium segmentte hiçbir zaman tam anlamıyla yakşamadılar Apple'a. Counterpoint'in yayınladığı en son satış rakamları. 100-200 dolarlık cihaz satarak listeye giriyor Samsung. Apple'ın sattığı en ucuz cihaz genelde 600 dolar ile Se veya e serisi oluyor. Bu listeye Samsung tarafında Ultra cihazlar 1 veya 2 kere girebildi diye biliyorum sadece. 2024'de 7. sıradan girebilmiş, ocak ayında tanıtılmasına rağmen. 16 serisi eylülde tanıtıldı, 16 Pro Max. 3.5 ay gibi sürede 24 Ultradan fazla satıldı.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Sadece samsungdan bahsetmedim zaten bu listede other adı altında amiral gemisi birçok cihaz var çeşitli markalardan ve zaten orda hemen hemen herkes isterse apple alabilir dediğim gibi 500 dolarlık cihaz bile 3 4 sene akıcı ve işlerini gören telefonlar iphoneda çoğu kişi her sene telefonunu yeniliyorki onların tercihi.

hocam ultralardaki ön siparişteki %15 indirimin sadece kamu mağazasında olduğundan emin miyiz
öğrenciye olmuyor mu?

Basit telefon arayan adama hitap ediyor genelde zaten fiyatları yd'de kabul edilebilir ama burda vergilerden dolayı aşırı pahalıya kaçıyor alternatiflere göre

bence exynos 2600 gelmeyebilir 2500 falan koyabilirler :/
2500 fena değil gibi flip 6'daki 8 gen 3 en düşük performanslı haliydi, 12 gb ram ile koyarlarsa ve daha önceki fe ler gibi fiyatlandırıldığında iyi bir anlaşma olur.

2500 fena değil gibi flip 6'daki 8 gen 3 en düşük performanslı haliydi, 12 gb ram ile koyarlarsa ve daha önceki fe ler gibi fiyatlandırıldığında iyi bir anlaşma olur.
2500 verimlilik açısından nasıl arkadaş z flip 7 düşünüyor ben exynos işlemcilere ısınamadım

2500 verimlilik açısından nasıl arkadaş z flip 7 düşünüyor ben exynos işlemcilere ısınamadım
benim bi arkadaşta z flip 7 var bayağı memnun ısınmıyor diyor ama kız olduğu için telefonu zorlayamamış olabilir
güç olarak 8 gen 2 den bayağı belirgin farkı var 9400+ ın hemen altında falan kalıyordur
bana sorarsan fliplerde 1-2 nesil daha bekleyip katlama izinin hiç olmadığı ve daha dayanıklı ekranın olduklarından almak daha mantıklı geçende katlama izsiz ekranı tanıttılar zaten
3 yıl kullanmak istesen krallar gibi kullanırsın ama 6 sene çıkartmaz o telefon dayanıklık yüzünden (menteşe değil ekran)

arkadaş kız ise çok sever bence fena değil ama erkeklere pek hitap edeceğini düşünmüyorum ultra veya fold daha iyi gider, hatta fiyatı çok düştüğü için 49 bine Edge bile çok iyi şuan ana kamera ultra ile aynı. 512 olarak alırdım.

durduk yere boş insan olduk hemi :peped: katılmıyorum bu arada. özelleştirmek istemesem niye samsung alayım. iphone da çok takoz geliyor bana o yüzden ama insanların neden aldıklarınıda anlıyorum. ben telefonu alınca bir kez kendime göre ayarlarım üç beş yıl öyle kullanırım. abimde s23 var bendede s23 var. onunkini alınca kullanamıyorum mal oluyorum bildiğin. çünkü kendi tarzını yansıtmak androidin doğasında var. 26 yaşındayım iş hayatında üstten aağıyamı alttan üstemi olduğu bi yerime takıyorum kral yanlış anlama lasmga.

hocam merak ettiğim bir şey var s11 tabletin hoparlörüyle s23ün hoparlörünü karşılaştırınca çok fark oldu ve telefonun hoparlörü hoşuma gitmiyor
ultranın hoparlörü tatmin eder mi
tablette 4 tane görece oldukça büyük hoparlörler var yani bir telefondan aldığınla tabletten aldığın kıyaslanamaz diye düşünüyorum. keza bendeki s9 plus ta çok çok iyi s23 e göre.

s26 ultra benimde hedefimde ama yine hava cıva olursa almam gibi. en azından ilerde yd çözerim gibime geliyor. s23 hala çok iyi ama bataryası yormaya başladı. 1000 liraya deji batarya alsam kurtarırmı bilmiyorum. 3 yılı doldurdu sonuçta telefon sabah akşam elimde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,577
Üyeler
190,060
Son üye
haiseflex
Geri