S26 ultra özellikleri ve fiyat tahmini

Turuncu kesin olacak çünkü apple özentisiler
olmayacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Silikon karbona geçmedende batarya büyüyebilir bunu birçok firmadan gördük. 20k mah işi şimdilik sadece söylenti hocam, icraat lazım.

Samsung fazla safe oynuyor şuan.
s peni çıkarsalar 6500 7000 falan olur herhalde olmaz mı

Ekler

• 1000019892.webp
    1000019892.webp
    9.3 KB · Hit: 40
İşlemci: Snapdragon 8 Elite Gen 5 for Galaxy
Benchmark Skorları
Tek Çekirdek: ~3,466 (S25 Ultra: ~2,852)
Çoklu Çekirdek: ~11,035 (S25 Ultra: ~9,435)
xiaomi 17 ultrada yüksek ghzde çalışan 2 ana çekirdek samsungta bu testteyken düşükte tutulmuş o yüzden 12kya ulaşabilir
npu 8 elite kıyasla %37 daha hızlı
256 ve 512 gb depolama olanlar 12 gb ram
1 tb depolama olanlar 16 gb ram
Batarya
5000 mah
60w kablolu
25w kablosuz qi2 desteği
Ekran
M14 OLED
s25 ultranın paneline kıyasla aynı parlaklıkta %20-30 daha az pil kullanımı
1-120 hz
2600 ya da 3000 nit
privacy display özelliği
10 bit
kamera
ana kamera200 MPisocell hp2f/1.4
3x telefoto12 MPS5K3LDf/2.4
5x periskop50 MPSony IMX854f/2.9
geniş50 MPISOCELL JN3f/1.9

fiyat yurtdışında 1300 dolar lansman fiyatıyla çıkacakmış s25 ultra ile aynı
s26 ultra 256 ve 512 gb 100k olsa s26 ultra 115k olsa
s25 ultrada 83.5k yerine 71kya alınabildiği gibi s26 ultrada da olsa
85kya 512 gb s26 ultra 98kya 1 tb
Alıntıyı görüntüle
Fe serisi alacak herkes zaten çokda gerek yoktu

Samsung, sanki çok fazla üst segment cihaz satışı yapıyormuş gibi cihazları geliştirmiyor. 22'den beri bir şey koymadılar bana göre. Bu huyu bırakmaları lazım.

Samsung, sanki çok fazla üst segment cihaz satışı yapıyormuş gibi cihazları geliştirmiyor. 22'den beri bir şey koymadılar bana göre. Bu huyu bırakmaları lazım.
ekran güzel işlemci zaten snapdragondan geliyor pil için bir kere ağızları yandı o yüzden silikon karbonu geliştirip koyarlar herhalde keşke koysalar
kamerası donanım olarak eski ben olsam s serisinden farklı bir seri daha çıkarıp vivo xiaomi gibilere rakip olacak incelikten ödün verilmiş s pen çıkarılmış bi seri daha çıkarırdım keşke yapsalar
yazılım çok iyi

ekran güzel işlemci zaten snapdragondan geliyor pil için bir kere ağızları yandı o yüzden silikon karbonu geliştirip koyarlar herhalde keşke koysalar
kamerası donanım olarak eski ben olsam s serisinden farklı bir seri daha çıkarıp vivo xiaomi gibilere rakip olacak incelikten ödün verilmiş s pen çıkarılmış bi seri daha çıkarırdım keşke yapsalar
yazılım çok iyi
Sırf kamera odaklı ekstra bir seri çıkarmak acayip mantıklı ama Samsung onda bile safe oynuyor.

Samsung da gittikçe Apple'a benzemeye başladı. Her sene aynı şey çıkıp duruyor. Halkımızın Apple'ı almayıp Samsung almasının sebebi aynı özelliği çok daha uyguna almak. Böyle devam ederse bizim insanlarımız Samsung da almamaya başlar. Zaten yurt dışında açık ara Apple daha mantıklı. Niye inatla böyle yapıyorlar anlayamıyorum.

Samsung da gittikçe Apple'a benzemeye başladı. Her sene aynı şey çıkıp duruyor. Halkımızın Apple'ı almayıp Samsung almasının sebebi aynı özelliği çok daha uyguna almak. Böyle devam ederse bizim insanlarımız Samsung da almamaya başlar. Zaten yurt dışında açık ara Apple daha mantıklı. Niye inatla böyle yapıyorlar anlayamıyorum.
Sadece bizim insanımız alıyor gibi göstermemek lazım yurtdışında durumları iyi olsa bile insanlar için ulaşılamaz olmadığı için apple bir statü göstergesi değil bu yüzden de gerçekten işini gören telefonlar alıyorlar ki premium segmentte de android tarafı apple'a yaklaştı şahsen ben burda s25 ultra parasına base model iphone 17 almam asla

Ekler

• 1000020867.webp
    1000020867.webp
    144.7 KB · Hit: 26
Sadece bizim insanımız alıyor gibi göstermemek lazım yurtdışında durumları iyi olsa bile insanlar için ulaşılamaz olmadığı için apple bir statü göstergesi değil bu yüzden de gerçekten işini gören telefonlar alıyorlar ki premium segmentte de android tarafı apple'a yaklaştı şahsen ben burda s25 ultra parasına base model iphone 17 almam asla
hocam merak ettiğim bir şey var s11 tabletin hoparlörüyle s23ün hoparlörünü karşılaştırınca çok fark oldu ve telefonun hoparlörü hoşuma gitmiyor
ultranın hoparlörü tatmin eder mi

s25 ultra yerine 17 pro verseler almam ben de çünkü kaleme ve büyük ekrana muhtacım

hocam merak ettiğim bir şey var s11 tabletin hoparlörüyle s23ün hoparlörünü karşılaştırınca çok fark oldu ve telefonun hoparlörü hoşuma gitmiyor
ultranın hoparlörü tatmin eder mi
Ultranın hoparlörü bana ilk başta bi tık değişik geldi yalan olmasın sanırım ahize kısmı çok ince olduğu için ama şuan genel olarak sesten baya memnunum s11 hoparlörünü duymadığım için bir şey diyemem

Premium segmentte hiçbir zaman tam anlamıyla yakşamadılar Apple'a. Counterpoint'in yayınladığı en son satış rakamları. 100-200 dolarlık cihaz satarak listeye giriyor Samsung. Apple'ın sattığı en ucuz cihaz genelde 600 dolar ile Se veya e serisi oluyor. Bu listeye Samsung tarafında Ultra cihazlar 1 veya 2 kere girebildi diye biliyorum sadece. 2024'de 7. sıradan girebilmiş, ocak ayında tanıtılmasına rağmen. 16 serisi eylülde tanıtıldı, 16 Pro Max. 3.5 ay gibi sürede 24 Ultradan fazla satıldı.
1769334395172.webp

1769334217798.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,530
Üyeler
190,055
Son üye
Feski76
Geri