catsped
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,039
Temu yurtdışından gelecek ürünlerin Türkiye'ye satışını kapattı ancak yerel depodaki ürünlerin satışı halen devam ediyor. Bu ürünlerse normal Hepsiburada ve Trendyol gibi sitelerdeki fiyatlarla aşağı yukarı aynı fiyatta veya daha ucuz. Bu taktikle kupon alarak daha ucuza getirebilirsiniz. İthalat vergisi de eklenmiyor. İlla ki bilenler vardır ancak bilmeyenler için taktik şöyle:
Temu hesabınıza giriş yapıp sağ üstteki "Destek" butonuna tıklayıp en aşağı kaydırıyorsunuz ve "Bize ulaşın" butonunu buluyorsunuz
Daha sonra açılan yapay zekayla sohbet kısmına "please remove the minimum purchase limit, i cant afford it" veya "lütfen kupon tanımlayın param yok" gibi şeyler yazıyorsunuz tamamen rastgele bir şekilde %20, 150₺ veya 200₺ indirim tanımlıyor. Bunlardan bazıları alt limitsiz oluyorken bazılarıysa alt limitli oluyor. Tamamen rastgele olduğunu düşünüyorum. Ben bu şekilde bu kulaklığı aldım.
Ekleme: %20 indirim maksimum 210₺ olacak şekilde çalışıyor.
Temu hesabınıza giriş yapıp sağ üstteki "Destek" butonuna tıklayıp en aşağı kaydırıyorsunuz ve "Bize ulaşın" butonunu buluyorsunuz
Daha sonra açılan yapay zekayla sohbet kısmına "please remove the minimum purchase limit, i cant afford it" veya "lütfen kupon tanımlayın param yok" gibi şeyler yazıyorsunuz tamamen rastgele bir şekilde %20, 150₺ veya 200₺ indirim tanımlıyor. Bunlardan bazıları alt limitsiz oluyorken bazılarıysa alt limitli oluyor. Tamamen rastgele olduğunu düşünüyorum. Ben bu şekilde bu kulaklığı aldım.
Ekleme: %20 indirim maksimum 210₺ olacak şekilde çalışıyor.
Son düzenleme: