Reveng
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 241
- Bütçe
- 2350
Bu kulaklığı alayım mı bütçe daha fazla çıkmaz ve kablosuz lazım https://www.gaming.gen.tr/urun/8138...ing-kulaklik-2-yil-birebir-degisim-garantili/
Kendi sitesine baktım kablosuz gözüküyor. Gamingen bunu net olarak belirtmemiş.Bu kulaklığı alayım mı bütçe daha fazla çıkmaz ve kablosuz lazım https://www.gaming.gen.tr/urun/8138...ing-kulaklik-2-yil-birebir-degisim-garantili/
www.lexip.co
Kablosuz diye yazıyor gaminggendede iyi gibi duruyorKendi sitesine baktım kablosuz gözüküyor. Gamingen bunu net olarak belirtmemiş.
![]()
Multiplatform Wireless Headset - Game of Thrones - Targaryen
Inspired by the legendary world of Game of Thrones and designed by the artists at Tsume, this product is designed for fans who want style… and premium quality. Wireless compatibility with PS4™, PS5™, Nintendo™ Switch™, PC, Mac, Android, iOS via Bluetooth® or dongle Wired compatibility with all...www.lexip.co
Eğer buradaki ile aynıysa alınabilir.
Evet çok küçük bir not düşmüşler, kablosuz ürünlerde aslında pil vb. boyutunu belirten yazı ve görsel kullanıyorlardı. Buna da ekleseler güzel olurmuş. Bu bütçeye başka kablosuz kulaklık aklıma gelmiyor. Size de uygunsa alabilirsiniz.Kablosuz diye yazıyor gaminggendede iyi gibi duruyor
Veya şunu alabilirim kuponla çok daha uyguna geliyor https://www.akakce.com/kulaklik/en-...-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,1164457371.htmlEvet çok küçük bir not düşmüşler, kablosuz ürünlerde aslında pil vb. boyutunu belirten yazı ve görsel kullanıyorlardı. Buna da ekleseler güzel olurmuş. Bu bütçeye başka kablosuz kulaklık aklıma gelmiyor. Size de uygunsa alabilirsiniz.
Rampage, Gamepower sattığı fason üretimler. Ses tarafında ben aralarında uçurum fark olduğunu sanmıyorum. Ama taşıyan omurgası sağlam değil. Bu tarz konularda sürekli tekrarladığım gibi HyperX omurgasını taklit etmeyen her kablosuz Çin kulaklığından uzak durun. Batılı markalarda bile omurgası kırılgan duruyorsa almanızı önermem. Yayıncılara sürekli beleş gittiğinden, kırılma gibi durumları insanlar pek görmezden geliyor. Rahat 3-5 tane yayıncıda Logitech, SS vb. pahalı kulaklıklarının sadece kafasında dururken kırıldığına çok şahit oldum.Veya şunu alabilirim kuponla çok daha uyguna geliyor https://www.akakce.com/kulaklik/en-...-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,1164457371.html
Fason üretimden yana bir sıkıntım yok ya tasarımından dolayı var. Benim de aklıma o geldi de arkadaşın bütçesi artmıyor.2350tl son fiyatsa biraz daha beklemeni tavsiye ederim . Arkadaşın dediği gibi fason üretimlere o parayı verene kadar https://wraithesports.com/products/atk-n9-wireless-kulaklik bunu alman çok daha doğru olur .
Hocam meraktan soruyorum yanlış anlamayın sert kullanımdan dolayı mı çatladı , hayatımda hiç kulaklık kırmadım ve kıranlara da anlam veremiyorum açıkçası .Bu arada Havit Huaxu-X1 de alınabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fason üretimden yana bir sıkıntım yok ya tasarımından dolayı var. Benim de aklıma o geldi de arkadaşın bütçesi artmıyor.
Mesela o siteden ATK Mercury aldım ₺2500, 1.5 ay sonra üstü çatladı. Wraith yazdığımda ücretli onarım önerdiler. Daha göndermedim, gerçi bayağı oluyor. Bir ara gönderip onarım ücretini de öğreneceğim. Onarıldıktan sonra da satarım. Sesi iyiydi ama ağır ve kulak malzemesi iyi değildi. Ona rağmen ATK N9 tasarımından dolayı öneririm, aynı sorunu orada yaşamayacağına eminim.
Yok bayağı o ürün sorunlu, kafamdan çıkarırken çatlamalara başlamıştı. Sonradan tamamen çatladı. Yani bayağı özenerek ürün kullanırım, genel olarak bir nizam takıntım da var. Hoyratça kullananlar da daha da rahat çatlıyordur.Hocam meraktan soruyorum yanlış anlamayın sert kullanımdan dolayı mı çatladı , hayatımda hiç kulaklık kırmadım ve kıranlara da anlam veremiyorum açıkçası .
Bendede vardı arkadaşıma sattım bi tarafları çatlamış kronik yani bu arada havit huaxu 1 nasıldırHocam meraktan soruyorum yanlış anlamayın sert kullanımdan dolayı mı çatladı , hayatımda hiç kulaklık kırmadım ve kıranlara da anlam veremiyorum açıkçası .
Bana dediğim bütçede başka kablosuz kulaklık önerebilir misin havit huaxu h1 fena değil de bataryasını beğenmedim birde Hepsiburada üzerinde olursa daha iyi olurYok bayağı o ürün sorunlu, kafamdan çıkarırken çatlamalara başlamıştı. Sonradan tamamen çatladı. Yani bayağı özenerek ürün kullanırım, genel olarak bir nizam takıntım da var. Hoyratça kullananlar da daha da rahat çatlıyordur.
Ben inceleme de yazmadım. Bendeki çatlaklar daha fazla, ama ilk arkadaşdaki gibi bir yerde öyle uzun çatlak var. Böyle acı badem kurabiyesi çatlamış gibi.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
İncelemelerine de bakabilirsiniz, benim gibi iki kişi daha sorun yaşamış. Foruımlarda ve YT yorumlarında da sorun yaşayanlar gördüm. Dediğim gibi kulaklık ağırsa ve taşıyan mekanizma kötü ve sert plastikse (mesela ATK N9, Havit kulaklıklarında kullanılanlar veya arkadaşın ilk mesajda attıklarında biraz daha böyle esnek bir plastik var) kırılıyor. Ayrıca üst kısım ve kulaklığın bağlantı kısımları da tasarım için kötüyse kırılıyorlar.
![]()
ATK Mercury I eSports Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Ya o sert plastik ile esnek plastiği ancak bu kadar anlatagbildim. O sert plastikler esneme veya darbeye daha dayanıksız oluyorlar. Mercury de ağır bir kulaklıktı yani, masanın üstüne koyuyordum bir yere de asmıyordum yani.
Ucu kırılan kulaklıklara da örnek olarak şunu atayım. HyperX tasarımı garip bir şekilde gördüğüm en iyi tasarım. Zaten ATK N9, Havit'in çoğu kulaklığı falan o tasarımı örnek alıyor.
SteelSeries Arctis Nova 3 kulaklık kırıldı
Geçenlerde kulaklığımı okula götürdüm ve kulaklık çantamdaydı, kavga ettiğim arkadaşıma sinirlenip çantayı tutup arkadaşıma doğru savurdum. Sonra hemen çantayı açıp kulaklığı kontrol ettim ve bu haldeydi: Ardından garantiye yollamaya (Despec) karar verdim. Sonra kulaklığı bana geri yollayıp...www.technopat.net
Bugün ders çalışırken kulaklığı tam kafama takiyordum ki bi gariplik hissettim.Bi baktım bu hale gelmiş.Ama gerçekten takarken sert takmadım.Her seferinde nazik bir şekilde takip çıkarırim.Ama nedense böyle oldu.2-3 dakika bı şok geçirdim.Kulaklığı 5 martta sarı siteden aldım ama kulaklık zaten 4 aylıktı.Yani şu an toplam 6 aylık falan bir cihaz.2 yıl garantisi var ve mediamarktan alınmış.Şu an ne yapmam lazım gerçekten bir fikrim yok.Garantiye mi yollamaliyim?Yoksa başka bir şey mi yapmam gerekiyor.Yardimci olursaniz çok sevinirim.
![]()
Yardımcı olur musunuz...
- KeremmOz
- Cevaplar: 15
- Forum: Kulaklık, Mikrofon
Şu an H2002BG kullanıyorum, Havit ses tarafında sorun yaşamazsın. Gerçi bunun tasarımı da bakınca bağlantı kısmı zayıf geldi. James Donkey veya ilk attığın kulaklığı almanı öneririm ya. Bir de kablosuz kulaklıklarda mikrofon önemliyse sorun yaşama ihtimalin de yüksek. O yüzden açıkcası Havit yerine ilk mesajda attığın ürünü öneririm. Havit alıcısı bence hem ses hem mikrofon için biraz tırt kalıyor. Fuxi serisinde çok sorun yaşayan vardı.Bendede vardı arkadaşıma sattım bi tarafları çatlamış kronik yani bu arada havit huaxu 1 nasıldır
Bana dediğim bütçede başka kablosuz kulaklık önerebilir misin havit huaxu h1 fena değil de bataryasını beğenmedim birde Hepsiburada üzerinde olursa daha iyi olur
Bendede vardı arkadaşıma sattım bi tarafları çatlamış kronik yani bu arada havit huaxu 1 nasıldır
Bana dediğim bütçede başka kablosuz kulaklık önerebilir misin havit huaxu h1 fena değil de bataryasını beğenmedim birde Hepsiburada üzerinde olursa daha iyi olur
Gg trnin 150 TL kargo s0kma işinden dolayı vazgeçtim ilk kulaklıtkanŞu an H2002BG kullanıyorum, Havit ses tarafında sorun yaşamazsın. Gerçi bunun tasarımı da bakınca bağlantı kısmı zayıf geldi. James Donkey veya ilk attığın kulaklığı almanı öneririm ya. Bir de kablosuz kulaklıklarda mikrofon önemliyse sorun yaşama ihtimalin de yüksek. O yüzden açıkcası Havit yerine ilk mesajda attığın ürünü öneririm. Havit alıcısı bence hem ses hem mikrofon için biraz tırt kalıyor. Fuxi serisinde çok sorun yaşayan vardı.
Ama bununda pili 750 MAh, Huaxu-x1 600 MAh.