Bu sistemde gerçekten neyi satıp iyisini alıyım desen elinde kalır.Ramleri satmak için kurulmuş bir sistem sanki yoksa kimse gidip cl46 ram almaz.
Bu sistemde gerçekten neyi satıp iyisini alıyım desen elinde kalır.Ramleri satmak için kurulmuş bir sistem sanki yoksa kimse gidip cl46 ram almaz.
3 parçayı zaten 60k hesapladın reisim geriye kalan anakart ram ssd kasa nereye gidiyor ?Parçaların kalitesizlik... 7500F ile 5070 zaten 37-38K. 23K'ya 32 RAM, Anakart, Kasa, PSU ve sıvı soğutma denk geliyor. Ne kadar ekmek o kadar köfte 9 taksitle alanı asla üzmez.
hocam hiç koymasın fiyat 1-2k az olsun daha iyiUsta vade farksız taksit avantajı ve sistemin fiyatı 60k daha ne koysun adam
hocam acaba konu açtım bakabilir misiniz profilimden bunla kendi toplama arasında kaldımhocam hiç koymasın fiyat 1-2k az olsun daha iyi
Profiline bakılmıyorhocam acaba konu açtım bakabilir misiniz profilimden bunla kendi toplama arasında kaldım
23K işlemci, ekran kartı harici total.3 parçayı zaten 60k hesapladın reisim geriye kalan anakart ram ssd kasa nereye gidiyor ?
hemen düzenliyorum kusura bakmayınProfiline bakılmıyor
düzenledim bi tekrar bakar mısınızProfiline bakılmıyor
hocam direkt konu linki atar mısın burdan atılmıyorsa özelden de olurhemen düzenliyorum kusura bakmayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
düzenledim bi tekrar bakar mısınız
23e nasıl çıkarttın atsana bi merak ettm ram zaten 18-19k değil mi ? Ben mi yanlış biliyorum23K işlemci, ekran kartı harici total.
buyrun hocam atayım https://forum.donanimarsivi.com/konu/hangisini-yapmak-daha-mantikli.1202322/hocam direkt konu linki atar mısın burdan atılmıyorsa özelden de olur
güzel sistemmiş hocam 7800x3dli olan 90k'ya. iyisinden bi psu ile adam olur AIGO çok psu emanet edilcek gibi gelmedi banaArkadaslar Bu sistem ile
Bunun arasında kaldım almısken 1 kerede 6 taksistte alayım diyorum sizce degermi ilerde Anakart degisirim belki Kasayı felan sizce degermi 6 taksit olması cazip yoksa almıcam hicbir yerde 6 taksit yok cogu yerde taksit bile yok