🔥İndirim R5 7500F 32GB Ram 1tb SSD RTX5070 Hazır Sistem 🔥60.999₺ ( 9 TAKSİT )

Arkadaslar Bu sistem ile
Bunun arasında kaldım almısken 1 kerede 6 taksistte alayım diyorum sizce degermi ilerde Anakart degisirim belki Kasayı felan sizce degermi 6 taksit olması cazip yoksa almıcam hicbir yerde 6 taksit yok cogu yerde taksit bile yok
Game Garaj Elite S11 Amd Ryzen 7 7800X3D 32GB RAM 1TB SSD RTX5070Ti 360MM Sıvı Soğutma Freedos Oyuncu OEM Paket

Şuanda bi bak derm ramler 6000mhz cl36

güzel sistemmiş hocam 7800x3dli olan 90k'ya. iyisinden bi psu ile adam olur AIGO çok psu emanet edilcek gibi gelmedi bana
elimde Thermaltake 750 +80 var onu kullanmam bile zaten kendi psu'ama gecerim bunu satarım dye plan yaptım ama nasıl olur bielemdım alayım mı sence kral en son 2020 de sistem aldım uzun suredir de anlamıyorum cok geri kaldım bilgin varsa yarıdmcı olursan

elimde Thermaltake 750 +80 var onu kullanmam bile zaten kendi psu'ama gecerim bunu satarım dye plan yaptım ama nasıl olur bielemdım alayım mı sence kral en son 2020 de sistem aldım uzun suredir de anlamıyorum cok geri kaldım bilgin varsa yarıdmcı olursan
hangi model hocam psu markaya göre değil modele göre alınır

thermaltake tr2 s 750w bende bu varda gecen gunde bu karsımas cıktı nasıl bilmıyorum
2sinden birinden devam ederım diye dusunuyorum yada
hangi model hocam psu markaya göre değil modele göre alınır

onemli olan pc bilesenler sence degermi kasa en son planda benım icin

thermaltake tr2 s 750w bende bu varda gecen gunde bu karsımas cıktı nasıl bilmıyorum
2sinden birinden devam ederım diye dusunuyorum yada

onemli olan pc bilesenler sence degermi kasa en son planda benım icin
psuyu değişin hocam bence F tier sanırım o

Parçalar leş kendiniz toplayın.

5070Ti'li sisteme elim gidiyor gibi

Geri