samuraikek
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 737
Nüfus düşmeden vergi ülkesi olmaktan çıkmadan bize gün yüzü yok.Çevre ülkeler daha iyi çünkü nüfusları 10 milyonu geçmiyor.
Aynı durum içindeyim14 ocak 10;43de inen uçak gelmiyor valla. bu hafta son umut
Hiçbir şekilde alakası yok .nüfus senin için iki şekilde problem olmaya başlar, ya az nüfusun vardır yada kendi kendine yetemeyecek sayıda (300-500m) çok sayıda vardır,o zaman senin için sorun olmaya başlar. Bak Avrupanin göbeği Almanyaya adamların nerdeyse 80 m civarı nüfusu var sende yaklaşık 87m civarısın ama onlarda vergi oranları daha düşük yada ekonomi daha iyi. Demek istediğim nüfusun bir alakası yok ekonomiyle alakası demokrasi, yargı aklına gelen birimlerle ilgili bunlar düzgün yönetilmediği taktirde herkes kafasına göre hareket eder.Nüfus düşmeden vergi ülkesi olmaktan çıkmadan bize gün yüzü yok.Çevre ülkeler daha iyi çünkü nüfusları 10 milyonu geçmiyor.
gümrükten geçtiyse gelir diye düşünüyorum.
1-2 gün sonra size ulaşacak kargo ofisinde şu an niye gelmesin?
emin olamadım1-2 gün sonra size ulaşacak kargo ofisinde şu an niye gelmesin?
gümrükte diye tahmin ediyorum.gümrükten geçtiyse gelir diye düşünüyorum.
yanlış tahminemin olamadım
gümrükte diye tahmin ediyorum.
Gümrükten gecmis ve yerel kargo şirketine mi verilmiş?yanlış tahmin
Aynen öyleGümrükten gecmis ve yerel kargo şirketine mi verilmiş?
20 ocakta halen daha hareketlilik yok.
bu hafta içi geçti geçti zaten sonrası için geleceğini sanmıyorum bu bekleyenlerinBenim de 20 ocakta varış havalimanına varan ürünüm daha geçmedi. Böyle olma ihtimalini düşünerek 60 liralık bir ürün almıştım ama 10-11 günde de geçsin bir zahmet be birader.