Khal Drogo
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 283
Arkadaşlar Selamlar İyi Forumlar.
Öncelikle ben koyu bir AMD kullanıcısıyım . Hem CPU hem GPU da.
Ben önceden topladığım çokta eski olmayan AM4 sistem var.
R53600 , MSİ B550 Gaming Edge , 32 ram DDR4, RX 5700XT vs.
Sorum şu ki AMD nin Zen7 mimarisinin 2029 gibi geleceği konuşuluyor. Reddit de ve bazı uluslararası sitelerde bu mevcut.
Sizce bu sistem ile devam edip AM4 den direkt olarak AM6 YA geçmek mantıklı mı mantıksız mı.
Beklemek istiyorum çünkü hem çip krizinden dolayı tüm bileşenler ateş pahası ve ayrıca 4-5 yıl sonra daha iyi bir fiyat dengesi olabilir diye düşünüyorum.
Hem de AM6 ve Zen7 ye en güncel olarak geçmiş olurum. AM5 'e uğramadan direkt geçiş sağlarım diye düşünüyorum.
Diğer yandan da Yapay zeka kısmı korkutucu. Birkaç yıllık bellek üretimini GPT satınaldı diye bir haber de gördüm.
Kararsızım. AM5 e geçip o şekilde mi devam edeyim.
Yoska bu sistem beni 4-5+ yıl daha götürür mü.
Bilgisayarda genelde CS , Hikayeli oyunlar COD vb. oyunlar ve günlük işler için kullanıyorum.
Bilgileriniz muhakkak kararımda etkili olacak.
Şimdiden teşekkürler.
Öncelikle ben koyu bir AMD kullanıcısıyım . Hem CPU hem GPU da.
Ben önceden topladığım çokta eski olmayan AM4 sistem var.
R53600 , MSİ B550 Gaming Edge , 32 ram DDR4, RX 5700XT vs.
Sorum şu ki AMD nin Zen7 mimarisinin 2029 gibi geleceği konuşuluyor. Reddit de ve bazı uluslararası sitelerde bu mevcut.
Sizce bu sistem ile devam edip AM4 den direkt olarak AM6 YA geçmek mantıklı mı mantıksız mı.
Beklemek istiyorum çünkü hem çip krizinden dolayı tüm bileşenler ateş pahası ve ayrıca 4-5 yıl sonra daha iyi bir fiyat dengesi olabilir diye düşünüyorum.
Hem de AM6 ve Zen7 ye en güncel olarak geçmiş olurum. AM5 'e uğramadan direkt geçiş sağlarım diye düşünüyorum.
Diğer yandan da Yapay zeka kısmı korkutucu. Birkaç yıllık bellek üretimini GPT satınaldı diye bir haber de gördüm.
Kararsızım. AM5 e geçip o şekilde mi devam edeyim.
Yoska bu sistem beni 4-5+ yıl daha götürür mü.
Bilgisayarda genelde CS , Hikayeli oyunlar COD vb. oyunlar ve günlük işler için kullanıyorum.
Bilgileriniz muhakkak kararımda etkili olacak.
Şimdiden teşekkürler.