🔥İndirim (Peşin Fiyatına 6 Taksit) 74.999 TL ASUS Rog Strix G16 i7 14650HX 16GB 512GB RTX5060 16" 2.5k WQXGA 240HZ

fr1stt

80+
Reaksiyon skoru
32
Üst seviye laptop bakanlar için fiyatı gayet uygun bi hale gelmiş peşin fiyatına 6 taksitle.

2.5K Ekran ve 240 HZ.

Not: Arkadaşlar karşılaştırdığınız ürünler Asus ROG kalitesinde olmalı. ROG olmasın fiyat düşük olsun derseniz tabii ki bulabilirsiniz.

Ama Asus ROG kasası bandında 2.5K ekran WQXGA ve 240 Hz e göre fiyatı iyi.

ben rog kasası hayranı olduğum için sürekli takip ediyorum. Hosuna gidenler değerlendirebilir beylers.

Son düzenleme:
Üst seviye laptop bakanlar için fiyatı gayet uygun bi hale gelmiş peşin fiyatına 6 taksitle.

2.5K Ekran ve 240 HZ.

ben rog kasası hayranı olduğum için sürekli takip ediyorum. Hosuna gidenler değerlendirebilir beylers.

Tercihlerim arasindaydi fakat fiyat yüksek olunca ben de başka bir modele yönelmiştim bu fiyat güzel illa rog olsun diyenler için alinabilir

Fiyatını yazmamışsın, değişirse sonra giren kişileri şaşırtabilir.

Ayrıca 5060 / 16 / 512 laptoba 75k para verilmez.
hocam konfigrasyon olarak bulabilirsiniz daha ucuza ama bu kalitede değil.

yüksek seviye laptoplar arasında bir fırsat bence.

PNY'de 5060 üretiyor Msi'da,

Neden fazla para verip msi tercih ediyoruz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tercihlerim arasindaydi fakat fiyat yüksek olunca ben de başka bir modele yönelmiştim bu fiyat güzel illa rog olsun diyenler için alinabilir
evet asus rog kalitesine göre fiyatı uygun. kalite arayanlar için fırsat.

hocam konfigrasyon olarak bulabilirsiniz daha ucuza ama bu kalitede değil.

yüksek seviye laptoplar arasında bir fırsat bence.

PNY'de 5060 üretiyor Msi'da,

Neden fazla para verip msi tercih ediyoruz?

evet asus rog kalitesine göre fiyatı uygun. kalite arayanlar için fırsat.
Bu modelde galiba 2 ssd slot yok yanlışım varsa düzeltin

Bu paralara Oled ekranlı 5060 lı 5070 li lenovo legion atıyorduk millet fiyat yüksek diyordu. Şu cihaz hayatta bu parayı etmez abartmayın. Rog rog dediğniz plastik kasalı tuf serisinin bir tık üzeri kalitede. Zephyrus olsaydı işler değişirdi.

Bu modelde galiba 2 ssd slot yok yanlışım varsa düzeltin
2 adet M.2 SSD slotu var hocam. bende aynı kasadan var. özellikle de sormuştum.

Bu paralara Oled ekranlı 5060 lı 5070 li lenovo legion atıyorduk millet fiyat yüksek diyordu. Şu cihaz hayatta bu parayı etmez abartmayın. Rog rog dediğniz plastik kasalı tuf serisinin bir tık üzeri kalitede. Zephyrus olsaydı işler değişirdi.
hocam suan ki piyasa da ne yazık ki bu kalitedeki ürün fiyatları 80k+ ya cıktı tabii ki olmamalı.

Yoksa OLED ekranlı 75k ürün olsa direkt alınmalı.

2.5K Ekran ve 240 HZ.

Not: Arkadaşlar karşılaştırdığınız ürünler Asus ROG kalitesinde olmalı. ROG olmasın fiyat düşük olsun derseniz tabii ki bulabilirsiniz.

Ama Asus ROG kasası bandında 2.5K ekran WQXGA ve 240 Hz e göre fiyatı iyi.

5k farka 5070 ti laptop alabiliyorsunuz arkadaşlar.... 5060 icin degmez ..

2 adet M.2 SSD slotu var hocam. bende aynı kasadan var. özellikle de sormuştum.

hocam suan ki piyasa da ne yazık ki bu kalitedeki ürün fiyatları 80k+ ya cıktı tabii ki olmamalı.

Yoksa OLED ekranlı 75k ürün olsa direkt alınmalı.

Şunu bulmam 2dk sürdü. Satıcı güvensiz geldiyse araştırın biraz düzgün satıcı da bulunur. Rog 70K dan bir kuruş fazla etmez. 82 Bine 5070Ti vector 16 var mesela.

PNY'de 5060 üretiyor Msi'da,Neden fazla para verip msi tercih ediyoruz? evet asus rog kalitesine göre fiyatı uygun. kalite arayanlar için fırsat.
Ne açıdan kaliteli? Marka algısı olabilir mi? 75-80k RTX 5060 laptoba vermek için aşırı üstün bişey olmalı.
Herhangi bir laptop gibi bu modelde kullanılan işlemciler de 95-100 dereceleri görüp throttle yiyormuş.
Rog Strix şikayetleri dolu, örnek: https://www.google.com/search?q=ASUS+ROG+STRIX+G16+ısınma

Ne açıdan kaliteli? Marka algısı olabilir mi? 75-80k RTX 5060 laptoba vermek için aşırı üstün bişey olmalı.
Herhangi bir laptop gibi bu modelde kullanılan işlemciler de 95-100 dereceleri görüp throttle yiyormuş.
Rog Strix şikayetleri dolu, örnek: https://www.google.com/search?q=ASUS+ROG+STRIX+g16+ısınma
İnsanlar bu rog serisini ne sanıyorsa hiç anlamıyorum.
Lenovo 4 yıl garanti veriyor. ikisi de aynı klasmanda ürünler mesela.

Geri