İNNO3D RTX 5070 2x Furmark 2k da 85 derece oluyor

Sanki Hotspot gösteriyor gibi normal olarak bu kadar ısınması imkansız.

kasanın resmini çekip atar mısın

Ekler

• IMG_20260126_191051_141.webp
    IMG_20260126_191051_141.webp
    358.1 KB · Hit: 31
  • IMG_20260126_191037_240.webp
    IMG_20260126_191037_240.webp
    348.8 KB · Hit: 33
Boşta da 35-45 derece arasında geziyor şuan. Biraz kasanın hava akışından şüpheleniyorum ama bu kadar fark eder mi yoksa direkt iade etmeli miyim?
Kasanın resmini at bakalım ona göre iade edersin.

Hocam ekran kartını almadan önce bu video'nuzu en az 5-10 kere izlemiştim ne kaçırmış olabilirim ki?
Sebebi belli workstation kasa seçmişsin içeri hava üfleyecek fan yok. Tamamen kasa seçimi ile alakalı, yeni aldıysan iade et. Yoksa alta 2 fan ekle, ekran kartına üfleyecek şekilde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Attım zaten. Parçaları da önceden yazmıştım
Alacağın fanlar da yüksek statik basınçlı olsun aslında kasayı değiştirmek daha pratik olur. Böyle yamalı bohça gibi düzeltmeye çalışmak gereksiz.

kasanın ön tarafında fan varmı yoksa sadece egzoz fanımı
modelini bilmiyorumda kasanın

Sebebi belli workstation kasa seçmişsin içeri hava üfleyecek fan yok. Tamamen kasa seçimi ile alakalı, yeni aldıysan iade et. Yoksa alta 2 fan ekle, ekran kartına üfleyecek şekilde.
Alta 2 üste 2 fan eklemeyi planlıyordum. O şekilde yapsam olur mu?

Bende ondan konu açmıştım zaten.

Kasa hava akışı için arkada bir egzoz fan var. Kasanın önünde herhangi bir fan yok onun yerine güç kaynağı var. Birde işlemci kule tipi soğutucunun 2 tane fanı var.

Sorunun anakartta olduğunu çok zannetmiyorum. İşlemci, ram, ssd vb onlarda hiçbir sorun yok.

Fark ettim ki mönitörüm 2k olmadığı (daha yeni monitör almadım) için istesemde 2k test yapamıyormuşum. 1600x800 falan oluyor test.
Uzay montaj yapıp test eder misin

kasanın ön tarafında fan varmı yoksa sadece egzoz fanımı
modelini bilmiyorumda kasanın
Kasanın önünda fan yok güç kaynağı var onun fanı duruyor sadece.

Uzay montaj yapıp test eder misin
Parçaları çıkartacak zaman bulunca denetim.

Alacağın fanlar da yüksek statik basınçlı olsun aslında kasayı değiştirmek daha pratik olur. Böyle yamalı bohça gibi düzeltmeye çalışmak gereksiz.
O konuda çok geç kaldım. Kasayı alalı 1 sene oldu. Fan olarak thermalright TL-C12CW bakıyordum yüksek basınçlı olarak geçiyor da bu konuda kaliteli mi bilmiyorum.

Son olarak şunu da söylemek istiyorum, kart boşta 40 derecedeyken fanlar hiçbir şekilde çalışmıyor. Yük altına girdikten sonra çalışmaya başlıyorlar. Araştırdığıma göre bu ekran kartında zero fan özelliği yoktu.

Son olarak şunu da söylemek istiyorum, kart boşta 40 derecedeyken fanlar hiçbir şekilde çalışmıyor. Yük altına girdikten sonra çalışmaya başlıyorlar. Araştırdığıma göre bu ekran kartında zero fan özelliği yoktu.
kasanın kapağını açıp test et

Geri