İnan tam anlayamıyorumSanki Hotspot gösteriyor gibi normal olarak bu kadar ısınması imkansız.
kasanın resmini çekip atar mısın
Hocam ekran kartını almadan önce bu video'nuzu en az 5-10 kere izlemiştim ne kaçırmış olabilirim ki?
Kasanın resmini at bakalım ona göre iade edersin.Boşta da 35-45 derece arasında geziyor şuan. Biraz kasanın hava akışından şüpheleniyorum ama bu kadar fark eder mi yoksa direkt iade etmeli miyim?
Attım zaten. Parçaları da önceden yazmıştımKasanın resmini at bakalım ona göre iade edersin.
Sebebi belli workstation kasa seçmişsin içeri hava üfleyecek fan yok. Tamamen kasa seçimi ile alakalı, yeni aldıysan iade et. Yoksa alta 2 fan ekle, ekran kartına üfleyecek şekilde.Hocam ekran kartını almadan önce bu video'nuzu en az 5-10 kere izlemiştim ne kaçırmış olabilirim ki?
Alacağın fanlar da yüksek statik basınçlı olsun aslında kasayı değiştirmek daha pratik olur. Böyle yamalı bohça gibi düzeltmeye çalışmak gereksiz.Attım zaten. Parçaları da önceden yazmıştım
Alta 2 üste 2 fan eklemeyi planlıyordum. O şekilde yapsam olur mu?Sebebi belli workstation kasa seçmişsin içeri hava üfleyecek fan yok. Tamamen kasa seçimi ile alakalı, yeni aldıysan iade et. Yoksa alta 2 fan ekle, ekran kartına üfleyecek şekilde.
Uzay montaj yapıp test eder misinBende ondan konu açmıştım zaten.
Kasa hava akışı için arkada bir egzoz fan var. Kasanın önünde herhangi bir fan yok onun yerine güç kaynağı var. Birde işlemci kule tipi soğutucunun 2 tane fanı var.
Sorunun anakartta olduğunu çok zannetmiyorum. İşlemci, ram, ssd vb onlarda hiçbir sorun yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fark ettim ki mönitörüm 2k olmadığı (daha yeni monitör almadım) için istesemde 2k test yapamıyormuşum. 1600x800 falan oluyor test.
Kasanın önünda fan yok güç kaynağı var onun fanı duruyor sadece.kasanın ön tarafında fan varmı yoksa sadece egzoz fanımı
modelini bilmiyorumda kasanın
Parçaları çıkartacak zaman bulunca denetim.Uzay montaj yapıp test eder misin
O konuda çok geç kaldım. Kasayı alalı 1 sene oldu. Fan olarak thermalright TL-C12CW bakıyordum yüksek basınçlı olarak geçiyor da bu konuda kaliteli mi bilmiyorum.Alacağın fanlar da yüksek statik basınçlı olsun aslında kasayı değiştirmek daha pratik olur. Böyle yamalı bohça gibi düzeltmeye çalışmak gereksiz.
kasanın kapağını açıp test etSon olarak şunu da söylemek istiyorum, kart boşta 40 derecedeyken fanlar hiçbir şekilde çalışmıyor. Yük altına girdikten sonra çalışmaya başlıyorlar. Araştırdığıma göre bu ekran kartında zero fan özelliği yoktu.