- Reaksiyon skoru
- 39
En son aldığın hangi tarih hocam eğer yakın bi tarihse geçmiştir muhtemelenBende tarih farketmiyor genel olarak tüm kargoların bekliyor
En son aldığın hangi tarih hocam eğer yakın bi tarihse geçmiştir muhtemelenBende tarih farketmiyor genel olarak tüm kargoların bekliyor
Benimde 21 ocakta aldığım 4 siparişten 3 ü yarın geliyor da 14 ocaktaki sipariş ettiğim kargolardan ses yok bakalım ne zaman gelecek yada güme mı gidecekBenim 21 ocak ta aldığım gümrükten geçmiş yarın da 22 ocak ta alınan ürünler gümrükten geçse sonrasında bizim eski siparişlere bakarlar diye düşünüyorum
Bugün gelen oldu geçmediEn son aldığın hangi tarih hocam eğer yakın bi tarihse geçmiştir muhtemelen
Yeniden eskiye şeklinde gecer muhtemelen yani ilk aldıklarımız en son gelcek gibiBenimde 21 ocakta aldığım 4 siparişten 3 ü yarın geliyor da 14 ocaktaki sipariş ettiğim kargolardan ses yok bakalım ne zaman gelecek yada güme mı gidecek
Muhtemelen yarın geçer o zamanBugün gelen oldu geçmedi
25'inde gelen oldu oda geçmediYeniden eskiye şeklinde gecer muhtemelen yani ilk aldıklarımız en son gelcek gibi
Muhtemelen yarın geçer o zaman
Benimkide aynı 21 olan bugün indi oda 2 gün sonra gelir gibi21 siparişleri geçmiş beyler benimkide aynı tarihte sipariş ettim yarına falan gelcek elime. Bir tane daha 21'inde sipariş etmiştim o daha bugün yeni inmiş uçaktan
Yok bende yukarıda yazdım ya 20 sinde indi uçak bir şey gelişme yok25'inde gelen oldu oda geçmedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayın 20 sinde gelip kargosu geçen oldumu
14 ve 20 li olan kargolar geçmedi yav daha25'inde gelen oldu oda geçmedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayın 20 sinde gelip kargosu geçen oldumu