Hayır2 3 sene medium ayarlarda götürse yeter. yardımcı olabilirseniz sevinirim dlss 4.5tan dolayı baya mantıklı geldi
2. elde giriş seviye de olsa rx 7700xt bulursun veya 4060ti falan2 3 sene medium ayarlarda götürse yeter. yardımcı olabilirseniz sevinirim dlss 4.5tan dolayı baya mantıklı geldi
Hayır 3080 alın tabi psu yeterliyse
2. elde giriş seviye de olsa rx 7700xt bulursun veya 4060ti falan
o zaman bütçeni 16-17k lara çıkar. amd istersen 9060xt nvidia istersen 5060 almalesef bilgisayardan bişey anlamadığım için ikinci el seçeneğini pas geçmek zorundayım fikriniz için teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ekran kartı gtx1650 olunca artık beni değiştir diye yalvarıyor mecburen bende bişey arıyorum.
fiyatlarına göre evetperformansı çokmu kötü
amd benim nezlimde ve deneyimelrimde = risk teşkili demek. çok sorun yaşadı o yüzden 9070xt yerine çok daha fazla verip 5070ti aldım. ama sorun yaşmayanlar da var o kısım sana kalmış. amd daha uyguna daha fazla saf kas gücü ve performans sunuyo. nvidia daha pahalı ama daha az sorun yaşatır ve teknolojisi çok daha iyi. karar senin yani8gb almayın dediler 9060xt için ama fiyat farkı çok 16gb olan ile sizin fikriniz nedir?
ucuza bişey yokki daha iyisini alıyım desem. en az kafadan 4bintl çıkarmak zorundayım beni idare edecekse 2 3 sene mediumda ben alır geçerim. ucuza bişey yok zaten bu devirde alıştık.fiyatlarına göre evet