Rtx 5050 alınır mı? ?

Ardasan

80+
Reaksiyon skoru
15
Bütçe
14000
2 3 sene medium ayarlarda götürse yeter. yardımcı olabilirseniz sevinirim dlss 4.5tan dolayı baya mantıklı geldi

2 3 sene medium ayarlarda götürse yeter. yardımcı olabilirseniz sevinirim dlss 4.5tan dolayı baya mantıklı geldi
2. elde giriş seviye de olsa rx 7700xt bulursun veya 4060ti falan

malesef bilgisayardan bişey anlamadığım için ikinci el seçeneğini pas geçmek zorundayım fikriniz için teşekkürler
Hayır 3080 alın tabi psu yeterliyse
2. elde giriş seviye de olsa rx 7700xt bulursun veya 4060ti falan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekran kartı gtx1650 olunca artık beni değiştir diye yalvarıyor mecburen bende bişey arıyorum.

malesef bilgisayardan bişey anlamadığım için ikinci el seçeneğini pas geçmek zorundayım fikriniz için teşekkürler

ekran kartı gtx1650 olunca artık beni değiştir diye yalvarıyor mecburen bende bişey arıyorum.
o zaman bütçeni 16-17k lara çıkar. amd istersen 9060xt nvidia istersen 5060 al

8gb almayın dediler 9060xt için ama fiyat farkı çok 16gb olan ile sizin fikriniz nedir?

50 serisinden kime hayır gelmiş alınmaz bence.

8gb almayın dediler 9060xt için ama fiyat farkı çok 16gb olan ile sizin fikriniz nedir?
amd benim nezlimde ve deneyimelrimde = risk teşkili demek. çok sorun yaşadı o yüzden 9070xt yerine çok daha fazla verip 5070ti aldım. ama sorun yaşmayanlar da var o kısım sana kalmış. amd daha uyguna daha fazla saf kas gücü ve performans sunuyo. nvidia daha pahalı ama daha az sorun yaşatır ve teknolojisi çok daha iyi. karar senin yani

fiyatlarına göre evet
ucuza bişey yokki daha iyisini alıyım desem. en az kafadan 4bintl çıkarmak zorundayım beni idare edecekse 2 3 sene mediumda ben alır geçerim. ucuza bişey yok zaten bu devirde alıştık.

bide daha zam geleceğini söylüyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,354
Üyeler
188,083
Son üye
Jayzima
Geri