Yardım Minidump dosyalarında sorun var mı?

@Emre Zengin @TyShame bir de oyundan çıkınca ekran hep donuyor. Ctrl+Shift+Windows+B yapınca düzeliyor. Bu da mı yazılımsal sorun?
Öyle olduğunu düşünüyorum. Bilgisayarı sadece NVIDIA ekran kartıyla çalıştırıp sorun olup olmayacağına bakar mısın?

@Emre Zengin @TyShame bir de oyundan çıkınca ekran hep donuyor. Ctrl+Shift+Windows+B yapınca düzeliyor. Bu da mı yazılımsal sorun?
Ekran kartı kendini kapatmaz durduk yere kapatsa zaten veya bi sıkıntı olsa fanları da çalışmaz diye düşünüyorum. O yazılımsal olarak kendini kapatıyordur nvdia sürücüsü ile iletişimi olmadığı zaman kapatır ekran kartı kendini. Sizin o yaptığınız komut ise çalıştırma komutu

Nitro Sense uygulamasından Güncelleştirmeleri Denetleyebilir misin? Bir bak bakalım BIOS'la ilgili bir güncelleme görünecek mi?
Garantilik bir sorun var mı? Yani anlamadım bu kadar iyi bir bilgisayar niye böyle yapıyor

Hiç bios güncelledin mi ? Bu arada ddu ile ekran kartı sürücülerini kaldırdığıda önce nvdia sürücüsünü mü kurdun yoksa amd mi ?

Hiç bios güncelledin mi ? Bu arada ddu ile ekran kartı sürücülerini kaldırdığıda önce nvdia sürücüsünü mü kurdun yoksa amd mi ?
sadece nvdia sürücüsünü silmiştim o yüzden nvidia kurdum. amd yi silmedim.

acerin sitesine bakıyorum ama hiç bios la ilgili bir şey yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama zaten şu anda amd ekran kartını devre dışı bıraktım. sadece nvidia çalışıyor

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,497
Üyeler
188,430
Son üye
berkotr
Geri