2.5-3.5k arası kulaklık tavsiyesi

Dorske

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
142
FPS oyunları oynamıyorum o yüzden 7.1 ve ya herhangi ses kasmama yarayacak bir özelliğe ihtiyacım yok. sesi temiz ve mikrofonu da iyi bir kulaklık arıyorum.

Barracuda x.

Mchose x9 öneriyordu herkes bugün aldım
şuan fifine h6 mı neydi onu kullanıyorum, kablolu olmamasını çok isterim ama kablosuzların mikrofonları çok kötü değil mi ya? bi mercury x denedim onun sesi çok boğuk basslıydı ve mikrofonu sanki echolanıyordu.
bütçemi biraz aşıyor ama değer mi o fiyatına?

şuan kullandığım kulaklığın mikrofon kalitesi böyle Link

şuan fifine h6 mı neydi onu kullanıyorum, kablolu olmamasını çok isterim ama kablosuzların mikrofonları çok kötü değil mi ya? bi mercury x denedim onun sesi çok boğuk basslıydı ve mikrofonu sanki echolanıyordu.

şuan kullandığım kulaklığın mikrofon kalitesi böyle Link
Değmez kötü bir kulaklık.Malzeme kalitesi gamepowerle yarışır.Razer kulaklıklara girilmez.Mchose bakılabilir.

Mchose x9'un incelemesini bulamadım, v9 ile arasında çok fark var mı?

Hocam peki gaming.gen.tr'nin iadesi var mı 15 gün içinde? wraithden bilmeden zamanında mercury x almıştım, satmak için çok uğraştırmıştı.

Ses kalitesi baya iyi, distorsiyon hiç yok. Bass, mid, tizler tadında. Konforu on numara kumaş pedle. Malzeme kalitesi ortalama iy değil kötü değil.

Ses kalitesi baya iyi, distorsiyon hiç yok. Bass, mid, tizler tadında. Konforu on numara kumaş pedle. Malzeme kalitesi ortalama iy değil kötü değil.
Youtubeden incelemelerine baktımda mikrofonun sesi hiç iyi değil ya. bütçem yüksek olsaydı belki mikrofon + kulaklık yaparken düşünebilirdim.

Youtubeden incelemelerine baktımda mikrofonun sesi hiç iyi değil ya. bütçem yüksek olsaydı belki mikrofon + kulaklık yaparken düşünebilirdim.
Nasıl kötü mikrofonu ya bugün elime ulaştı aşırı hoşuma gitti mikrofonu.

Nasıl kötü mikrofonu ya bugün elime ulaştı aşırı hoşuma gitti mikrofonu.
Bence sesi çok yapaylaştırıyor. sesi doğal değil de gürültüyü engellemek için bozmuş gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Wireless için ne kadar iyi bilmiyorum ama genel olarak baktığımda hoşuma gitmedi.

Geri