🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Beyler geçen ki Asus prime 5070ti depo ürünü satın almıştım ve ürün sıfır gibi gelmişti 47k ya (peşin fiyatına 6 taksit yapmıştım ) . Tüm testleri yaptım herhangi bir sorun göremedim fakat iyi mi yaptım alarak kötü mü emin değilim. İleriye dönük aldım bu kartı aktif olarak ryzen 5 5600 + RX 6700xt sistemim var . Fakat sınavımdan ötürü kaldırmıştım ve bu 5070 ti test etmek için kurup denedim bir sorun göremedim. Sizce elimde tutmak mantıklı mı . Ortalama 7-8 ay kadar kart kenarda yatacak ve tüm testleri yaptım ne cw ne de ısınma mevcut . 15 dk furmak testte 65 üstü görmedi . Sizce bu piyasaya göre elde tutmak mantıklı mı ileriye dönük .
5070ti 40-42 civarında 5070 27k civarında iken ağır 5070 öneren biri olarak kartı iyice sakla derim ramler 5 kat arttı, ssdler 2 kat arttı. ekran kartları %10-20 arttı, şimdilik.

Beyler geçen ki Asus prime 5070ti depo ürünü satın almıştım ve ürün sıfır gibi gelmişti 47k ya (peşin fiyatına 6 taksit yapmıştım ) . Tüm testleri yaptım herhangi bir sorun göremedim fakat iyi mi yaptım alarak kötü mü emin değilim. İleriye dönük aldım bu kartı aktif olarak ryzen 5 5600 + RX 6700xt sistemim var . Fakat sınavımdan ötürü kaldırmıştım ve bu 5070 ti test etmek için kurup denedim bir sorun göremedim. Sizce elimde tutmak mantıklı mı . Ortalama 7-8 ay kadar kart kenarda yatacak ve tüm testleri yaptım ne cw ne de ısınma mevcut . 15 dk furmak testte 65 üstü görmedi . Sizce bu piyasaya göre elde tutmak mantıklı mı ileriye dönük .
Fiyat iyi gibi bence tutabilirsin hocam. Önümüzdeki günlerde 5070ti pek göremeyeceğiz görsekte fiyatları yükselecek muhtemelen.

Bu fiyata düştüğünü nasıl görüyorsunuz. Bot dediğiniz eklenti gibi bir şey mi
Paylaştım hocam

Nasıl hocam memnun musun ? Tekrar stok gelirse alınır mı ?
2k besleyecek sistem varsa alınır ben memnunum.
Videolar tam ekran olmuyor.bazi oyunların ve videoların 3440x1440 desteği yok tam ekran olmuyor, 2560x1440 oynuyorsun ama bu olay oyunlardan kaynaklı
Genel itibariyle ben memnunum

Kelepir bir kaç bir şey var gibi

Geri