4k-5k arası hot swap bir manyetik klavye

qbec

80+
Reaksiyon skoru
2
4k-5k arası hot swap bir manyetik klavye ariyorum cidden saglam bir şey olsun önerilerinizi alabilir miyim?

Sadece cs oynayacağım ve yazılımcıyım kablosuz olmasıda iyi olur

4k-5k arası hot swap bir manyetik klavye ariyorum cidden saglam bir şey olsun önerilerinizi alabilir miyim?

Bataryası çok uzun süre tatmin ediyor, performansı güzel. Driver kısmıda kolay hocam.

Bataryası çok uzun süre tatmin ediyor, performansı güzel. Driver kısmıda kolay hocam.
Buna switchleri ile ilgili sorun var takılma yapıyor falan var diye okumuştum kullanıyorsan böyle bir şey var mı?

Buna switchleri ile ilgili sorun var takılma yapıyor falan var diye okumuştum kullanıyorsan böyle bir şey var mı?
Kullanıyorum hocam, switchlerle ilgili herhangi bir sorun yaşamadım. Genel olarak klavye ile ilgili bir sorunum olmadı. Belkide sizin söylediğiniz sorun mekanik switchli modelindedir.

Darmoshark ile bunun arasında kalsanız hangisini önerirsiniz birinde kablosuz özelliği var birinde yok daha başka farklar var mıdır sizin için

Darmoshark ile bunun arasında kalsanız hangisini önerirsiniz birinde kablosuz özelliği var birinde yok daha başka farklar var mıdır sizin için
W75 kablolu daha iyi performanslı
Darmoshark kablosuz daha uzun bataryalı

Kablolu 8khz performansı çok daha iyi. Kablosuzda 8khz sunuyo mu bilmiyorum ama sunsa bile aynı olmaz. Ben kendim de w75 kullanıyorum kullandığımı öneririm

Darmoshark top75 ile wraith w75 ikiside manyetik ve hot swap ben bunların switchlerini değiştirmek istediğim zaman herhangi bir manyetik switchle değiştirebiliyor muyum?

Kablolu 8khz performansı çok daha iyi. Kablosuzda 8khz sunuyo mu bilmiyorum ama sunsa bile aynı olmaz. Ben kendim de w75 kullanıyorum kullandığımı öneririm
Kablosuzda 1000 hz e kadar destekliyor diye biliyorum ama sonuçta darmoshark top 75 i kablo ilede kullanabiliyoruz herhalde böylelikle 8000 hz kullanılıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,502
Üyeler
188,432
Son üye
hizliarsiv
Geri