4k-5k arası hot swap bir manyetik klavye ariyorum cidden saglam bir şey olsun önerilerinizi alabilir miyim?
Buna switchleri ile ilgili sorun var takılma yapıyor falan var diye okumuştum kullanıyorsan böyle bir şey var mı?![]()
Darmoshark Top75 HE Wireless Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bataryası çok uzun süre tatmin ediyor, performansı güzel. Driver kısmıda kolay hocam.
4k-5k arası hot swap bir manyetik klavye ariyorum cidden saglam bir şey olsun önerilerinizi alabilir miyim?
Kullanıyorum hocam, switchlerle ilgili herhangi bir sorun yaşamadım. Genel olarak klavye ile ilgili bir sorunum olmadı. Belkide sizin söylediğiniz sorun mekanik switchli modelindedir.Buna switchleri ile ilgili sorun var takılma yapıyor falan var diye okumuştum kullanıyorsan böyle bir şey var mı?
Darmoshark ile bunun arasında kalsanız hangisini önerirsiniz birinde kablosuz özelliği var birinde yok daha başka farklar var mıdır sizin için![]()
Wraith W75 V2 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
W75 kablolu daha iyi performanslıDarmoshark ile bunun arasında kalsanız hangisini önerirsiniz birinde kablosuz özelliği var birinde yok daha başka farklar var mıdır sizin için
Apex pro wireless nasıl sizce hot swap değil ama bu seferde marka kalitesi varW75 kablolu daha iyi performanslı
Darmoshark kablosuz daha uzun bataryalı
Kablolu 8khz performansı çok daha iyi. Kablosuzda 8khz sunuyo mu bilmiyorum ama sunsa bile aynı olmaz. Ben kendim de w75 kullanıyorum kullandığımı öneririmDarmoshark ile bunun arasında kalsanız hangisini önerirsiniz birinde kablosuz özelliği var birinde yok daha başka farklar var mıdır sizin için
Performansı daha iyi olsun dersen w75 al geçApex pro wireless nasıl sizce hot swap değil ama bu seferde marka kalitesi var
İndirim kodu bölümüne Conlife yazarsan 4kya geliyor hemPerformansı daha iyi olsun dersen w75 al geç
Kablosuzda 1000 hz e kadar destekliyor diye biliyorum ama sonuçta darmoshark top 75 i kablo ilede kullanabiliyoruz herhalde böylelikle 8000 hz kullanılıyorKablolu 8khz performansı çok daha iyi. Kablosuzda 8khz sunuyo mu bilmiyorum ama sunsa bile aynı olmaz. Ben kendim de w75 kullanıyorum kullandığımı öneririm