Yardım Amazon ikinci elde rtx 5080 aldım

Ben 5060 aldım bunla bile yayın açılır GTX 750 ti ile VALORANT yayını yapıyordu adam donmadan kasmadan bu kadar yüksek paralar aşırı saçma yayınlarının bir kişi izlerse harcadigin kuruşların hiçbir önemi yok pr amaçlı reklam gibi şeylere daha fazla para ayırmak daha mantıklı top yayıncılara bir şekilde ulaşıp onlarla 2 3 yayın patlatsan 1-2 bin izlenirsin hediyen akar sohbet cart curt

5080 aşırı gereksiz bir yükseltme olur aradaki performans farkı çok az, iş gereği daha güçlüsü bana kesin lazım diyorsan RTX 5090 al ya da hiç alma 4080 Süper aşırı güçlü kart zaten.
hah işte beklediğim cevaplar bu konuda cok kararsızdım
açıkcası sırf zamlar gelcek diye düşündüm dedim belki bendeki kartı 55 e okutsam cok zarar olmadan alırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben 5060 aldım bunla bile yayın açılır GTX 750 ti ile VALORANT yayını yapıyordu adam donmadan kasmadan bu kadar yüksek paralar aşırı saçma yayınlarının bir kişi izlerse harcadigin kuruşların hiçbir önemi yok pr amaçlı reklam gibi şeylere daha fazla para ayırmak daha mantıklı top yayıncılara bir şekilde ulaşıp onlarla 2 3 yayın patlatsan 1-2 bin izlenirsin hediyen akar sohbet cart curt
güzel pencereden bir bakış kesinlikle hak veriyorum
düşüncelerim acaba iptal mi etsem

niceleri senin olsun kankam

açıkcası sırf zamlar gelcek diye düşündüm dedim belki bendeki kartı 55 e okutsam cok zarar olmadan alırım

bence iptal et hocam iki yıl aralıksız 1060 kullanan biri olarak cs rdr oynamak istemesem o kartla hala devam ederdim çıkalı 11 yıl olmuş 4080 en az on yıl götürür ben kartı aldım alalı valo YouTube'dan başka bir şey yapmıyorum rdr bitirdim bi o kadar 1060 la daha çok oynuyordum, oynayasım geliyordu

bence iptal et hocam iki yıl aralıksız 1060 kullanan biri olarak cs rdr oynamak istemesem o kartla hala devam ederdim çıkalı 11 yıl olmuş 4080 en az on yıl götürür ben kartı aldım alalı valo YouTube'dan başka bir şey yapmıyorum rdr bitirdim bi o kadar 1060 la daha çok oynuyordum, oynayasım geliyordu
aaklımdaki tek şey ram krizi ekran kartlarına vurursa sonradan büyük pişmanlık çeker miyim acaba yükseltmediğime

O da çok mümkün değil bence, 45K bandına 5070Ti düşüyor zaten sık sık üstüne taksit imkanı da oluyor.

4080 superden 5070 tiye gecmek bana hic mantıklı gelmiyor
Onu dememiş, 4080 superi 55 e okuturum demişsin ya, nerdeyse aynı güçte, yeni nesil ve sıfır 5070 ti ı taksitle indirimle 39-45k ya (vatan + paraf kampanyası) almak varken 2. el 4080 supere 55k vericek adam zor bulursun diyor ve haklı da.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,632
Üyeler
188,137
Son üye
LiXR
Geri