Hocam çok da sorgulamayın. Benimki de çamaşır makinesinin üstünde duruyorhocam masanın üstüne neden koymuyorsun? ikea öneririm.
3 iphone var stok fan kullanıyorsun her yerinde ayrı bi detay var fotoğrafınHocam çok da sorgulamayın. Benimki de çamaşır makinesinin üstünde duruyorOdamın her yerinde farklı farklı detay bulunuyor akndaknxsld
Reis masanın altında neden birisi varHocam çok da sorgulamayın. Benimki de çamaşır makinesinin üstünde duruyorOdamın her yerinde farklı farklı detay bulunuyor akndaknxsld
Siz yazınca baktım harbiden lan biri varReis masanın altında neden birisi var
her ayrıntıda daha üstü gelmez dıyosun ama en son masanın altını görüyorsun aı gıbıHocam çok da sorgulamayın. Benimki de çamaşır makinesinin üstünde duruyorOdamın her yerinde farklı farklı detay bulunuyor akndaknxsld
Masamın yanında 77 cm yüksekliğinde kasamı üstüne koyabileceğim Keson etajer veya dolaba ihtiyacım var.Kasayı etajer üstüne koyulunca oynamayan mobilya önerisi linki olan var mı?
masanın altındaki elemanın ne işlevi varHocam çok da sorgulamayın. Benimki de çamaşır makinesinin üstünde duruyorOdamın her yerinde farklı farklı detay bulunuyor akndaknxsld
Odaya girdiğimde o haldeydi, benim fotoyu çeksene arkadaşa atcam dedi. Arkadaşına atarkenki amacını ya da masanın altına girecek mentali nereden buldu ben de bilmiyorum.masanın altındaki elemanın ne işlevi var
masam 110cm.Masam 140cm kasa da haliyle bir tık geniş alan daralsın istemiyorum.Ve kasa biraz ağır