GUSE
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 893
Dua et vac ban yemedin yiyenlerin yarısını sözde kaldırdılar ama yarısı duruyorBi ümitlendim hadi umarım sistem sıkıntıldır da duzeltirler
Dua et vac ban yemedin yiyenlerin yarısını sözde kaldırdılar ama yarısı duruyorBi ümitlendim hadi umarım sistem sıkıntıldır da duzeltirler
Ama bu seferde 20 saat sonra ban kalkıcak beni umursamıcaklar hesabın guven faktoru mahfolucak gibi yaDua et vac ban yemedin yiyenlerin yarısını sözde kaldırdılar ama yarısı duruyor
Yerinde olsam sonraki update e kadar oynamazdım ben oynamayı bırakalı baya oldu saçmalıyorlar diyeAma bu seferde 20 saat sonra ban kalkıcak beni umursamıcaklar hesabın guven faktoru mahfolucak gibi ya
hooo kanka ya sen bilmiyon vac ban oAma bu seferde 20 saat sonra ban kalkıcak beni umursamıcaklar hesabın guven faktoru mahfolucak gibi ya
yok nadiren girmiyorum hesap saati düşük değil ve ort kd 1.5 yani kotu de değilVAC ban değil bu. Vac tarafından düzensiz olarak tespit edilen hesap hareketi yüzünden kısa süreli ban. Oyuna nadiren giriyorsan ve bir kez girdiğinde çok kötü diğer girdiğinde çok iyi oynuyorsan ondan kaynaklı olabiliyor. Hesap saatinin düşük olması veya düşük ranklı bir hesapta o eloya göre çok iyi oynaman da bir etken.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Steam hesabını atar mısın bu arada
https://steamcommunity.com/profiles/76561199124465745/ atıyım nolduVAC ban değil bu. Vac tarafından düzensiz olarak tespit edilen hesap hareketi yüzünden kısa süreli ban. Oyuna nadiren giriyorsan ve bir kez girdiğinde çok kötü diğer girdiğinde çok iyi oynuyorsan ondan kaynaklı olabiliyor. Hesap saatinin düşük olması veya düşük ranklı bir hesapta o eloya göre çok iyi oynaman da bir etken.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Steam hesabını atar mısın bu arada
ahahaahahha valve rezilliğiBende oyun bile kurulu değil yıllardır bugün böyle bir mesaj gelmişne alaka anlayamadım.