Kyrosmurat
80+
- Reaksiyon skoru
- 42
alt yapı 30 senelik direkten gelen kablolar 30 senedir el atılmadı dışdaki kablolar
Chat GPT ye görseli atarak sor reis Baya güzel yorumluyor
gorsel limitim yok malesefChat GPT ye görseli atarak sor reis Baya güzel yorumluyor
Snr değerin sınırda. 8 in altına düşerse tat vermez. Hat zayıflaman yüksek. Kutudan modeme gelen kabloyu değiştirebilirsin
Boş bir gmail hesabı ile ücretsiz kullanabilirsin. 5dakika sürmez yeni mail açmak. Ayrıca hattında kopma ve zayıflık var ise öncelikle teknik desteği ara, eve gelip incelesinler. Duruma göre ev içindeki internet tesisatının yenilenmesi gerekebilir. Geçen aylarda internetimde sürekli kopmalar oluyordu, ben de modemdendir diye düşünüp önce modem değiştim ama kopmalar devam etti. Daha sonra TT servisinden arıza kaydı açtım, binanın önüne kadar gelen hat sinyali gayet iyi iken, modemime giden sinyal çok kötü imiş. Binadaki internet hattı eski olduğu içinmiş. Elektrikçi tutup yeni hat çektirdim. O zamandır bir kez bile hız düşüklüğü veya kopma olmadı.gorsel limitim yok malesef
elektirikçi nasıl tutucam nasıl yapıcam bilmiyorum süreci anlatırmısın rica etsem hiç bilgim yokBoş bir gmail hesabı ile ücretsiz kullanabilirsin. 5dakika sürmez yeni mail açmak. Ayrıca hattında kopma ve zayıflık var ise öncelikle teknik desteği ara, eve gelip incelesinler. Duruma göre ev içindeki internet tesisatının yenilenmesi gerekebilir. Geçen aylarda internetimde sürekli kopmalar oluyordu, ben de modemdendir diye düşünüp önce modem değiştim ama kopmalar devam etti. Daha sonra TT servisinden arıza kaydı açtım, binanın önüne kadar gelen hat sinyali gayet iyi iken, modemime giden sinyal çok kötü imiş. Binadaki internet hattı eski olduğu içinmiş. Elektrikçi tutup yeni hat çektirdim. O zamandır bir kez bile hız düşüklüğü veya kopma olmadı.