Çözüldü✓ Amd ekran kartlarının sorunları düzeldimi ?

AMD geçmek istiyorum sen anla

İlk aldığım bilgisayar fx işlemcili amd kartlıydı o zamandan beri amd kullanıyorum hiç driver sorunu yaşamadım

Yeni 9 serisinde sorun yaşayan arkadaşım oldu . Eskilerden bahsetmeye gerek yok ben taviye etmiyorum

yani arada 6000 ve 7000 serisi ile sorun yaşadığını söyleyenleri hala forumda görüyorum. ama nvidia ile yazanları da görüyorum. Kesin bir şey söylemek zor tabi ama şöyle söyleyeyim son 5 yılın 3 ünde amd kullandım şuan kullandığımı 9060xt16gb 6 ay oldu ondan önce de 7800 xt kullandım daha önce de 6650xt kullandım. hiç birinde sorun yaşamadım.

RX 6xxx serisi düşünüyorsan uzak dur. Sorunsuz kullanıyorum diyende elbet bir sorun yaşamıştır.
7xxx serisinde ise driver sorunları azaltıldı ama %100 çözülmedi.
9xxx serisi stabil fakat arada bi kendisini hatırlatıyor

İnkar eden arkadaşlar varsa forumda açılan konuları inceleyebilir.

RX 6xxx serisi düşünüyorsan uzak dur. Sorunsuz kullanıyorum diyende elbet bir sorun yaşamıştır.
7xxx serisinde ise driver sorunları azaltıldı ama %100 çözülmedi.
9xxx serisi stabil fakat arada bi kendisini hatırlatıyor

İnkar eden arkadaşlar varsa forumda açılan konuları inceleyebilir.
ben 6650 xt de sorun yaşamamıştım neden yalan söyleyeyim :') 7800xt de de yaşamadım ::') şimdi 9060xt de de yaşamadım :')

ben 6650 xt de sorun yaşamamıştım neden yalan söyleyeyim :') 7800xt de de yaşamadım ::') şimdi 9060xt de de yaşamadım :')
Marka da önemli bence. Mesela kardeşimde 3090 var gigabyte saçma şekilde siyah ekran yapıyor :). Ekran kartı gücünü kısınca sorun yok ama ilginç. 2 pc ye taktım aynı. Tamirciye verdik adam taktı onda sorun yok :).

Sorunlar yazılım yada donanım kaynaklı olabiliyor. Kötü deneyim yaşayanlar asla önermez. Haklılar kendilerince. Kimse uğraşmak istemez.

Amd 6600xt, 6800, 6900xt sattım. Rtx 3070, 3070 ti da sattım. Hepsi sorunsuzdu. Ama özellikle 6900xt performansını beğenmiştim. Gözle görülür akıcılık yapmıştı.

Şu anda 3070 ti kullanıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,187,058
Üyeler
188,358
Son üye
Johnnie Walker
Geri