❌İndirim Bitti! RAM FİYATINA SET NAKİT ALIM FIRSATIDIR

Ne gibi bir geri dönüş gördünde üretim kalitesi standartlarını düşük belledin?
Yazdıklarımı iyi okumamışsınız burada düşük kalite olduğunu iddaa etmedim . Garantiye güvenip donanımına bakmadan almak sığlık.

"" Benim eleştirdiğim markanın ismine değil bu bütçede sunulan donanım parçalarının kalite kontrol QC ve üretim standartları üzerine. Bir markanın uzun yıllardır piyasada olması, her ürününde en iyi komponentleri kullandığı anlamına gelmez. 'Ömür boyu garanti' bir pazarlama ve servis stratejisidir; benim bahsettiğim ise üretimdeki teknik detaylar. Garanti belgesine güvenip donanım kalitesini göz ardı etmek""

Yazdıklarımı iyi okumamışsınız burada düşük kalite olduğunu iddaa etmedim . Garantiye güvenip donanımına bakmadan almak sığlık.

"" Benim eleştirdiğim markanın ismine değil bu bütçede sunulan donanım parçalarının kalite kontrol QC ve üretim standartları üzerine. Bir markanın uzun yıllardır piyasada olması, her ürününde en iyi komponentleri kullandığı anlamına gelmez. 'Ömür boyu garanti' bir pazarlama ve servis stratejisidir; benim bahsettiğim ise üretimdeki teknik detaylar. Garanti belgesine güvenip donanım kalitesini göz ardı etmek""
Sence biz markayı bilmeden ömür boyu garantili diye kesin kalitelidir gibi bir şey mi söyledik?

dedigin şeyler günümüz standarlarında zırva başka bir şey degil yok pcb yok şey yok cart yok curt önemli degil zaten türkiyede kaç kişi özel olarak cl degeri ayarlayıp overclok çekicek rame o kadar bilgili kaç kişi adam alıcak rami xmp açıp geçicek dedigin şeylerin geçerli olabilmesi için her türk gencinin ram overclok işini bilmesi gerek ramlerde her zaman iç bellek önemli zaten 3 üretici var üzerine basılan marka zerre kadar önemsiz içindeki bellek modülünü üreten şirket önemli.
Patriot markasının geçmişte viper venom modelinin 6000mhz çalışmaması gibi sorunlar var . Sorarsan bunlarında garantisi var.
1769695009898.webp
1769695143586.webp

Patriot markasının geçmişte viper venom modelinin 6000mhz çalışmaması gibi sorunlar var . Sorarsan bunlarında garantisi var.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
ee yani ne yapmamız lazım 1-2 tane sorun oldu diye tüm ürünleri çöpemi atalım her marka zaten bu tarz arıza riskini göze alıyor zaten çıkıyor hiç ummayacagın marka anakartlarda bile çıkıyor o zaman tüm anakartları çöpe mi atalım mesela asus-asrock en pahalı anakartını alıyorsun işlemcini yakıyor çöp oluyor ürünün

Sence biz markayı bilmeden ömür boyu garantili diye kesin kalitelidir gibi bir şey mi söyledik?
Kesin kalitelidir demediysen teknik eleştirimi neden 'rezalet' olarak nitelendirdiniz? Ortada teknik bir veri yokken sadece 'ömür boyu garantisi var' veya 'marka çok eski' demek ürünü donanımsal olarak değil tamamen servis kağıdı üzerinden savunmaktır. PCB katmanı lehim kalitesi ve komponent seçimi gibi detaylar 'laf olsun' diye söylenmez; bir donanımın gerçek klasmanını bunlar belirler. Bilgi, sadece markanın kaç yılında kurulduğunu bilmek değil, o markanın maliyetten kısmak için nelerden vazgeçtiğini analiz edebilmektir. İnsanın 39k tl vereceği bir cihaz için teknik detaylarını önemsiyor . 2-2.5 sene önce benzer hatta bu konuda @Abdullah Hacıgül 'ü yine eleştirmiştim halen bir değişim göstermemişsiniz .Burada mevzuyu kapatıyorum çünkü aynı lafları söylemeyi sürdüreceksiniz . Herkese iyi forumlar.

Markanın eski olması veya ömür boyu garanti vermesi, her ürünün malzeme kalitesinin PCB kalitesi, lehim işçiliği ve komponent seçiminin iyi olduğu anlamına gelmez. Benim eleştirdiğim markanın ismine değil bu bütçede sunulan donanım parçalarının kalite kontrol QC ve üretim standartları üzerine. Bir markanın uzun yıllardır piyasada olması, her ürününde en iyi komponentleri kullandığı anlamına gelmez. 'Ömür boyu garanti' bir pazarlama ve servis stratejisidir; benim bahsettiğim ise üretimdeki teknik detaylar. Garanti belgesine güvenip donanım kalitesini göz ardı etmek, donanım inceleme yapan birine yakışmayan bir durum .

Teknik detaylara dair yorum yapmak 'laf yapıştırmak' değil teknolojiyle ilginen biri olarak değerlendirmek . :)
Sen çok cahilsin birader seninle tartışmam kendime hakaret hele ki RAM komponent kısmına koptum :D devam et

Sen çok cahilsin birader seninle tartışmam kendime hakaret hele ki RAM komponent kısmına koptum :D devam et
Mesleğin gereği bizi aydınlat o zaman . " Cahiliz ya " Böyle sade bir cevap yeterli bilgiye sahip olmadığını göstermiş oldu . Böyle iğneleyici konuşman sana olan saygımı iyice kaybettirdi . Tek cümle daha yazmıyorum .

Demekki bu 16luk Ramler ortalama 5-6 lira.
Piyasayı bunlar arttırıyor. Ben şahsen yine almazdım.
Ssd ve ram ihtiyacı olan alabilir.
32liği 14-16 ya satar en kötü. Öyle olabilir.
talep varsa adamlar 50 binde yapar. bizim esnaf böyledir bir fırsat bekler ve kısa yoldan zengin olmaya calışır. ortaya bir yalan attılar bir kaç youtubere video cektirip olayı buralara getirdiler. piyasada ram kıtlığı var nedir hic inandırıcı değil.

Mesleğin gereği bizi aydınlat o zaman . " Cahiliz ya " Böyle sade bir cevap yeterli bilgiye sahip olmadığını göstermiş oldu . Böyle iğneleyici konuşman sana olan saygımı iyice kaybettirdi . Tek cümle daha yazmıyorum .
devam et

Ekran görüntüsü 2026-01-29 172054.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,433
Üyeler
188,595
Son üye
aslany
Geri