deathadder v3 almayı düşünüyorum hocam iyi midir?Razer V3. Küçük mouse seviyorum elim büyük. Buna geçtim bu da baya büyük mouse yine de sorun olmadı. Sensörü vs kaliteli.
max 2500bütçe nedir
Bence güzel. Baya bilgili birisi tarafından tavsiye edilmişti. Sağolsun detaylıca açıkladı bana. İstersen o konuyu bulup size atabilirim faydası dokunacaksa.deathadder v3 almayı düşünüyorum hocam iyi midir?
deathadder v3 almayı düşünüyorum hocam iyi midir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
max 2500
bunuda değerlendiricem hocam kablosuz iyi olur aslında![]()
Darmoshark M3 V2 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Benim de elim büyük, bu mouse sana uyar hocam.
4. Sayfadan itibaren okuyabilirsiniz zaman kaybı olmaması için.olur hocam
Hem kablosuz, hem 8000hz destekliyor.bunuda değerlendiricem hocam kablosuz iyi olur aslında
A9'da önerecektim fakat, m3 v2 daha büyük olduğu için onu önerdim.Genel olarak tüm oyun çeşitlerini oynuyorum fakat bu almak istediğim ve kararsız kaldığım mouseları özellikle fps türü için tercih etmeyi planlıyorum. Kararsız kalma sebeplerim hepsi fiyatına göre çok iyi özellikler sunuyor, hepsinin ağırlıkları iyi ama batarya süreleri arasında çok fark var. Tutuş olarak palm tutuyorum ben elimde 19cm. Şuanda aktif olarak kullandığım mouse da razer deathadder v3 pro bundan geçiş yapacağım. Sizce en mantıklısı hangisi ?
...![]()
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
- Ephemerality
- Cevaplar: 55
- Forum: Mouse / Mousepad
Benim bildiğim ya da önerdiğim bir mouse değil. Konu içeriğindeki bir tartışma için konuyu attım. Yanlış anlaşılmasın.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
A9'da önerecektim fakat, m3 v2 daha büyük olduğu için onu önerdim.