Mikrofon kullanacaksan Fuxi-H3 önermem. Evet kablosuz ve kumaş ped. Ama mikrofon tarafında bir sürü sorun yaşayan var. Alıcısı hem ses almaya hem de karşıya ses vermeye yetmiyor.
Ben H2002P kullandım ve gayet başarılı buluyorum. H2002P ses kalitesi iyi, sürücüsü var ve ayarları da videodaki gibi yapabilirsin. Tek kötü yanı kablosu çok dolanıyor, dolanırsa kablodan tutup kulaklığı sarkıt açılacaktır. Sakına elinle açmaya çalışma ve dolanmasın diye (kablosuz uzun) masada falan böyle dolandırarak iyi bir kablo düzeni yap sorun olmaz. Mikrofonu çıkarılmıyor, aslında sonradan çıkan veya jak H2002D falan hep çıkıyor. Keşke H2002P şu kablo sorununu çözüp, çıkarılabilir mikrofonlu v2 versiyonunu yapsalar. İhtiyaç var bence ve kulak pedinin küçüklüğünden dem vuranlar için ₺100-300 farkla bir büyük pedli versiyonu da yapılabilir. Hatta pedleri de değiştirilebiliyor diye biliyorum.
Kulaklık Pedi - Havit Gamenote H2002P / H2002D Kulaklık Pedi - Siyah
www.havitstore.com.tr
Sürücüsü:
drive.google.com
Ayar önerisi:
Gamepower konusunda bir şey diyemem. Tek diyebileceğim çoğu modeli dip ses sorunları ile anılıyor. Hatta Donanım Arşivi bu kulaklığın yeni modellerini tanıtırken, eski modeldeki dip sesi bir miktar çözmüşler dediği veya çözülmeyen ürün tanıtımları da var. Orada düzgünce açıklıyor.
Gamepower hakkında diğer bildiğim Havit H2002P, bu fiyatlarda stoğu olsa birebir chipset (ses kalitesi) aynı olan GX30 veya ₺2000-3500 arasına satılan, tasarımları benzer (temeli HyperX alıntı) kulaklıklar küçük oluyorlar. Yani büyük bir kafa nedir bilmiyorum, ama bazı insanlar kulağın o pedin içine girmesini istiyor. H2002P'de bu yok ped direkt kulağa baskı yapıyor. Ama öyle ağrı yapacak bir yapısı yok ve pedi de gayet rahat. Yine de diğer kullandığım Razer BlackShark V2 X kadar konforlu değil belirteyim. Şu ana kadar pedi en konforlu kulaklığı Razer'da kullandım. Ama o da malzeme kalitesinde çok yetersiz, jak girişli ve o ₺1500 aldım ben şu an ₺2100 falan hak etmiyor. Kulak pedi için hadi ₺1300 falan satılsa alın derdim.
Neyse Gamepower kulak pedleri daha büyük diyorlar. Ama incelemeler vb. baktığımda evet büyük gözüküyor, ama pedler H2002P ile benzer yani öyle Razer gibi konforlu değil. Bir diğer konfor kısmı da üst tarafı lastikli (galiba böyle deniyor, kafana göre gerilen bir kumaşımsı yapı ve üstünde de ortası boş iki tel oluyor) yani konforda öne çıkıyor.
Ama ben geçmiş mazisi kötü, bir sürü ürün gamından dolayı Gamepower'ı elerdim. Evet saysam 10 tane usb (ses kartı içeren) yani giriş seviyesi sistemlerde, jak kulaklık kullanınca boğuk ve az ses gelmesinin önüne geçen kulaklıkları var. Ama bunlar fason üretim sonuçta. Gamepower yanlışım yoksa kendisi bir Çin markası değil, yerelde bir bilişim firmasının fason üretim ürünleri. Yine de bence şu an hariç Rampage göre daha kendilerine özgün tasarımları var. Elbette giriş seviyelerinde bu firmalar genel geçer benzer tasarım kullanıyorlar.
Tam tersi Havit bir Çin markası ve burada en büyük avantaj Çin markaları eskiye göre kalite odaklı iş yapıyorlar. Yani Çin malı kötüdür algısını yıkmak için devlet dayatmalı bir değişim politikaları var. Bu yüzden de Havit üretimde bence daha iyi. Yani Havit kulaklıklarda dip ses sorunu gibi şeyler de çok az duydum.
Alıntıyı görüntüle
Kısaca toplamam gerekirse Gamepower markamız uzun süredir var, biraz daha müşteri yolalım diye benzer chipsetler içeren kulaklıkları ₺1500 ve üstüne satıyor, aslında H2002P ile yarışabilirler. Veya yeni taktikleri (Trendyol kullanıcıyı yolma taktiği diyorum) ucuza ürün satıp, insanların yorum yapmasını istiyor veya çok ürün satmak Trendyol vb. üst sıralara getirdiğinden, bak bu ürün çok satmış millet enayi değildir deyip lansman sonrası zamlı fiyattan o ürünü satmaya çalışıyorlar. Şurada bir örneği var. Bu yüzden ben bu taktiği uygulayan hiçbir firmayı önermiyorum.
İyi taktik ha bir sürü satış yapıp iptal ediyorlar ve en çok satılana giriyor. Raporlayın lütfen sayfasından.
Pugalo 90 Cm Büyük Kedi Tırmalama Tahtası Catnipli Uzun Tırmalama Tahtası Minder Yüzey Lacivert yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Geri bildirim ver kısmından diğere basıp olayı anlatın. Gerçi bir şey yapmayacaklar ama olsun.
H2002P bu da bir tık zam yapmış normalde ₺1100 civarına satılıyordu. Ama ses kalitesi iyi, uygulaması oyuncu için iş görür. Kulak pedleri ve tasarımı yine bu fiyatlara göre konforlu ve kaliteli. Malzeme kalitesine yukarıda bahsetmedim ama Razer BlackShark V2 X'den daha iyi. Yani hunharca kullanıyorsan bile kolay kolay kırılmaz. Kablosu dolanıyor ve mikrofonu çıkarılabilir değil ama bu fiyata ben ses kartı, USB girişli ve pedleri, omurgası iyi bir kulaklık.
Fuxi H3 dediğim gibi kablosuz, kumaş ped ama sadece ses için alınır, mikrofon tarafında çok fazla sorunu var.