🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Bu amazon depo ürünlerinde garanti durumu sorunlu mu hala? ikinci el ürün ibareresinden dolayı faturada.

Bu amazon depo ürünlerinde garanti durumu sorunlu mu hala? ikinci el ürün ibareresinden dolayı faturada.
Orası karışık sapphire için garantiye faturayla beraber mail attım 2 el yazmasına rağmen garantisi var denildi ama kesin değil göndermek lazım bazen başından savmak için böyle cevaplıyorlar

Orası karışık sapphire için garantiye faturayla beraber mail attım 2 el yazmasına rağmen garantisi var denildi ama kesin değil göndermek lazım bazen başından savmak için böyle cevaplıyorlar
Bildiğim kadarı ile ikinci elde garanti desteği vermiyor firmalar. Netleşse bu konu güzel olur.

zaten riske deyecek bence 2 kart var 9070 xt 30k olan 9060xt fiyatları 2 el fiyatı ve yeni gibi yazdığı için yüksek ihtimalle jelatinleri üzerinde

Ürünün garantisi tabi var..
O garanti dediğiniz Amazon 1 yıl veriyor, bir sorun olduğunda tamir gibi durumlarda garanti firması fatura nedenli kabul etmiyor. Çünkü ürünün faturasında ikinci el ibaresi var. Bunu yenilenen telefonlarda da yaşadı insanlar, yenileyen firma garanti verebilir ama resmi teknik desteği ikinci el ürünlerde sorun çıkardı kullanıcılara.

Maili nereye attınız? Aldığım kartın garantisi görünüyor ama ne kadar garantisi var sistemde o yazmıyordu.

Maili nereye attınız? Aldığım kartın garantisi görünüyor ama ne kadar garantisi var sistemde o yazmıyordu.
Valla ben garantiye ürün gönderirken serino yazıp gönderdim fatura felan istemediler zaten gönderdiğim ürünler asus sistemine kayıtlıydı oradan gönderdim. İkinci el aldığım ekran kartını sorunsuz gönderebiliyorsam bu depo ürününde de sorun yaşamamak lazım sanki :D

endeks bilişime attım 2027 ye kadar garantisi var dediler ama alış faturanıza istinaden 08/12/2027 dediler o yüzden emin olamadım benim fatura farklı tarih ve 2 el yazıyor belki ilk alan kişinin faturasına göre var garantisi amazon depo olduğun belirtim ama aynı şeyleri tekrarladılar o yüzden güvenemedim iade ettim aslında o da sorun değildi de kart yükteyken 0 cw ama az yükte ve windowsda gezinirken garip yüksek bi ses çıkarıyordu değmez diyip iade ettim

Geri