Wraith W1 elime ulaştı merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz

ATk x1 v2 ultimate de şarj konusunda çok memnunum. 1 hafta rahat gidiyo benim kullanımımda ki uzun saatler pc başındayım. Ha bazen dizi film izliyorum ama oyun da sık oynuyorum. W1 ile kıyaslarsam fark büyük. Tabi 650mah bataryayı taksam fark kapanır büyük ölçüde ama 250mah batarya için de performansı kötü bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İki mouse içinde tüm sorularınızı yanıtlayabilirim. Öncesinde Logitech g305 ve ajazz aj159 pro mu ne temuda bedavaya satılan mouse hatırlarsınız onları da kullandım kıyaslanabilirim. Atk x1 v2 ultimate metalik kırmızısı adamdır bu arada
yok benim mouse geçmişim epey var piyasadakilerin hepsini kullandım da beni wraithdde büyük batarya ne kadar memnun eder sadece ondan emin olamadım, onunla deneme şansın var mı biraz?

yok benim mouse geçmişim epey var piyasadakilerin hepsini kullandım da beni wraithdde büyük batarya ne kadar memnun eder sadece ondan emin olamadım, onunla deneme şansın var mı biraz?
Tabi sökerim açması çok basit zaten. Bide wraith in klik sesinden çok rahatsızım. Aşırı yüksek. Switchlerini değişebilirim

1.30 saattir şarjda mousede hareket yok hala
Hocam bi sabaha kadar şarj et ışığı da yanıyomuş. Baktın şarj olmuyo wraith ile iletişime geç gönder garantiye değişsinler

Wraith ve garanti hadi hayırlisi soktum direkt 250 ligii taktım simdi
valla ben w75 klavyede sorun yaşamıştım çok iyi ilgilendiler. şikayetçi olan arkadaşlar var ama hayırlısı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,391
Üyeler
189,259
Son üye
chikai
Geri