En ucuz sistemi bulmak için app geliştirdim: enucuzsistem.com

PC Toplama Sihirbazı geliştirme aşamasında. Çıkışında hepsiburada amazon trendyol'unda olmasını planlıyorum Alıntıyı görüntüle

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Artık https://enucuzsistem.com/sihirbaz dan pc toplama sihirbazıyla ekledim yakında sistemlerin tek tek toplama fiyatını da gösterebilirim belki

Tek tek göstermiyorum ama pc sihirbazından pc toplamayı tek tek seçerek yapıp ne kadar geldigini görebiliyorsunuz artık

Hocam pc toplama sihirbazını ekledim artık tek tek seçerek ne kadara geldigini görebilirsiniz
Fiyatları nasil çekiyorsun hocam api mi aldın

Konu sahibinin eline sağlık yaptığı sistem forum kullanıcılarını o kadar rahatlatıyorki

Merhaba hocam parçayı yazıyorum fakat listelenme çıkmıyor telefon özelinde bi sorun mu bu acaba?
Hemen bakayım tam olarak ne yaparken sorun yaşıyorsunuz

Konu sahibinin eline sağlık yaptığı sistem forum kullanıcılarını o kadar rahatlatıyorki
Değerli yorumunz için çok sağ olun hocam hala kusurları var ama düzeltmeye çalışıyorum

Değerli yorumunz için çok sağ olun hocam hala kusurları var ama düzeltmeye çalışıyorum
Screenshot_20260130_021336_Chrome.webp

Şu şekil parça adını yazdım liste animasyonu anlık çıkıyor sonra liste kayboluyor ve parça seçemiyorum.

Ne yazıkki hepsinde oluyor hocam.
Psu ve İşlemci soğutucu bölümünde random bişey yazsam bile şu kadar ürün bulunda yazısı değişmiyor bu arada.
Detaylıca bakıyorum feedbackiniz için çok teşekkürler

hocam eksik markalar var mld gibi

hocam eksik markalar var mld gibi
Hangi kategoride hocam SSD içinde olması gerekiyor

Ne yazıkki hepsinde oluyor hocam.
Psu ve İşlemci soğutucu bölümünde random bişey yazsam bile şu kadar ürün bulunda yazısı değişmiyor bu arada.
Hocam bir degişiklik yayınladım sekmeye kapatıp tekrar açarak dener misinz sorun devam ediyor mu diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,811
Üyeler
189,163
Son üye
ApeiroN_
Geri