🔥İndirim Apple iPhone için MagSafe özellikli Mikro Dokuma Cüzdan - Siyah 2.935,95TL

DrequanN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
166
Linki
amazon depo ürünü 2935 tl sıfır 3.5k hatası yok gibi ama alıp beğenilmezse iade edilebilir diye biliyorum ben kullanıyorum işime yarıyor
1769759930959.webp

çok pahalı o.O2

Kılıftan pahalı olması çok itici ya.

Kılıftan pahalı olması çok itici ya.
ben geçen 600 liraya aldım benim 15proya gürgençlerden orijinal magsafe kılıf. Kaliteli cidden. Ne olursa olsun bir telefon aksesuarına 3k vermem galiba.

ben geçen 600 liraya aldım benim 15proya gürgençlerden orijinal magsafe kılıf. Kaliteli cidden. Ne olursa olsun bir telefon aksesuarına 3k vermem galiba.
sararma falan oldu mu? bende 3 ay falan önce 16 pro için aldım Spigen den ama kılıf sap sarı şuan telefonun renginden çok sırıtmıyor ama yine de kötü duruyor.

sararma falan oldu mu? bende 3 ay falan önce 16 pro için aldım Spigen den ama kılıf sap sarı şuan telefonun renginden çok sırıtmıyor ama yine de kötü duruyor.
ben turuncu silikon kılıfını aldım. Dediğin Şeffaf olanı spigeninkini hepsburadadan almıştım sararma oldu

Linki
amazon depo ürünü 2935 tl sıfır 3.5k hatası yok gibi ama alıp beğenilmezse iade edilebilir diye biliyorum ben kullanıyorum işime yarıyor
Alıntıyı görüntüle
Bu da indirim sayılmaz be, düzgün bir fiyatı olsa cidden alacağım bir ürün bu arada ama bu fiyatlara asla değmez alt üstü sık kullanılan birkaç kart koyuluyor buna.

Geri