🔥İndirim Huawei MateBook 14 (125H 16/512GB OLED 120Hz Dokunmatik) 34.999TL

XanthiN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
515
Peşin fiyatına 6 taksit. %100 SRGB & DCI-P3 OLED Dokunmatik monitöre sahip. Macbook yerine tercih edilebilir. Kendiniz araştırın.

Vatan / Hepsiburada

1769780323718.webp

Yakın zamanın en düşük fiyatı AKAKÇE

1769780031749.webp

hoş duruyor macbook pro almasam bu paraya çekmiştim

Arkadaslar ultra 7 işlemcili laptoptan yazıyorum. 3-4 version kullandım farklı markalar. performans vs iyi ama gerçekten ısı ve şarj problemleri var. piline 6-8 saat diyorlar ama fullhd film izlerken veya edit vb. yaparken sanki o süreler cok zor gibi. tahminim 4 saat gibi. bu tarz bakcaksanız ve yazılım/render vb gibi ağır işler düşünmüyorsanız 12-13. nesil U veya P işlemciler yada ryzen U işlemciler daha kullanıslı gibi.

Arkadaslar ultra 7 işlemcili laptoptan yazıyorum. 3-4 version kullandım farklı markalar. performans vs iyi ama gerçekten ısı ve şarj problemleri var. piline 6-8 saat diyorlar ama fullhd film izlerken veya edit vb. yaparken sanki o süreler cok zor gibi. tahminim 4 saat gibi. bu tarz bakcaksanız ve yazılım/render vb gibi ağır işler düşünmüyorsanız 12-13. nesil U veya P işlemciler yada ryzen U işlemciler daha kullanıslı gibi.

ultra 7 155h kullanıyorum, eğer doğru tasarruf ayarlarını yaparsanız 8 saate kadar pil ömrü alınabiliyor. karma kullanımda 6-8 saaat arası rahat alıyom ben.

ultra 7 155h kullanıyorum, eğer doğru tasarruf ayarlarını yaparsanız 8 saate kadar pil ömrü alınabiliyor. karma kullanımda 6-8 saaat arası rahat alıyom ben.
hocam tamamıyle kullanım farkıdır. ben docker ile yazılım amaclı kullanıyorum. 4 saati zor buluyor.

Hocam başka öneriniz var mı? İkinci el macbook pro almayı düşünüyorum 55k civarına ama prk içimede sinmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yazılımcıyım hocam
Apple telefonlar için uygulama geliştireceksen mac almaya mecbursun zaten, onun dışında maclerin pil performansları baya iyi, konudaki cihazın performansı iyidir kötüdür yorum yapamayacağım.

Geri