Aynen hocam onu alerjisi olan birine anlatırsınEn iyi hava temizleyici burnun. Eğer ağzından nefes alma sorunun varsa KBB ye git.
Önerim Levoit olur. Levoit Vital 200S Pro. Araştır ama biraz ortamına, evine, bulunduğun konumda gerçekten gerekli mi diye. Yoksa boşa almış olursun. Öyle bir gazla alıp çok pişman olan var.Merhaba bütçe 5 10 bin veya değerse daha falzla önerir misiniz? kaliteli ?
Alerji tedavileri de var iyi bir doktor bulmanı tavsiye ederim rahat edersin.Aynen hocam onu alerjisi olan birine anlatırsın![]()
Çok denedim hocam. Kaç doktora gittim alerjik rinit tetiklenmesine çözüm yok. Benim gibi olanlar sürekli git-gel yapmak zorunda kalıyor hastaneye. He makine yardım ediyor mu dersin öyle hayat kurtarıyor vs. gibi değil. Sadece bulunduğum ortamı en azından stabil hale getiriyor biraz ve alerjim rahatlıyor.Alerji tedavileri de var iyi bir doktor bulmanı tavsiye ederim rahat edersin.
Hastane değil de özel muayene gittin mi hiç böyle alanında işini iyi yapanlardan anca o zaman fayda görürsün.Çok denedim hocam. Kaç doktora gittim alerjik rinit tetiklenmesine çözüm yok. Benim gibi olanlar sürekli git-gel yapmak zorunda kalıyor hastaneye. He makine yardım ediyor mu dersin öyle hayat kurtarıyor vs. gibi değil. Sadece bulunduğum ortamı en azından stabil hale getiriyor biraz ve alerjim rahatlıyor.
Yoksa hayatta almak aklıma bile gelmezdi.
Şöyle diyim hocam bizim bir doktorumuz vardı profesör, uzun süre kbb de biz ona giderdik hastaneye, sonra kendi yerini açtı falan. Ona da gitmiştik hayırlı olsuna o zaman da tedavi uygulamayı denedi ama yani en fazla ve en sağlıklı süren dönemim 6 ay falan oldu yani. 6-7 ay sonra alerji alakasız şekilde ortamdan tetikleniyor. Keşke öyle işte belirli bir alerji tipi olsa kalıcı çözümü bulunsa.Hastane değil de özel muayene gittin mi hiç böyle alanında işini iyi yapanlardan anca o zaman fayda görürsün.
Bağırsaklarına yediğine içtiğine dikkat etmen lazım alerji için bunlar çok önemli.Şöyle diyim hocam bizim bir doktorumuz vardı profesör, uzun süre kbb de biz ona giderdik hastaneye, sonra kendi yerini açtı falan. Ona da gitmiştik hayırlı olsuna o zaman da tedavi uygulamayı denedi ama yani en fazla ve en sağlıklı süren dönemim 6 ay falan oldu yani. 6-7 ay sonra alerji alakasız şekilde ortamdan tetikleniyor. Keşke öyle işte belirli bir alerji tipi olsa kalıcı çözümü bulunsa.
Yurtdışı dahil birçok doktora gittim hepsi kalıcı tedavisi yok, ancak kontrol altına alabilirsin alerji hapları ve ilaçlarla diyor.
Alerjik rinit- bahar alerjisi diye geçiyor.
Ya bende bağırsak sorunu da vardı zamanında iki defa tetiklenen de, arkadaşım da mesela bu alerjiden muzdarip ama kendisinin başka hiçbir sağlık sorunu yok. Sadece bu sorun yaratıyor ona da. Çok garip bir alerji tipi ya. Ben de çözüm olmadığını öğrendiğimde şaşırmıştım.Bağırsaklarına yediğine içtiğine dikkat etmen lazım alerji için bunlar çok önemli.
Xiaomi Compact 4 vardı bende. Güzeldi ama oda büyük biraz benim o yüzden bazen yüksekte çalıştırabiliyordum performansını alabilmek için. Oda büyükse compact önermem. Diğer modelleri pek bilmiyorum ama yorumlara göre karşılaştır iyi mi kötü mü vs.Xiaomi nasıl