🔥İndirim CORSAIR RS120-R ARGB 120mm X3 1600TL

Fan sesi nasıl?
1769837141140.webp
36db.30üstüne ben almayı tercih etmem tabii ki kağıt üstünde veriler bunlar.Belirli rpm sonrası da her fan ses yapıyor fakat 25-30db kafidir.

Kaç rpm de çalıştırıyorsun ve sessiz hocam? Merak ettim.
Anakart değişmeden yani 2 ay önce falan hepsini 700'e çekmiştim yükte hafif ses yapıyor diye.
Ama şuan otomatikte. Çok nadir ses duyuyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle36db.30üstüne ben almayı tercih etmem tabii ki kağıt üstünde veriler bunlar.Belirli rpm sonrası da her fan ses yapıyor fakat 25-30db kafidir.
Bu fanlar bendeki arctic'den iyi midir? Rgb fan arıyorum. Jumbumda benim fanların beyaz RGB'li si 2600₺. O kadar veresim hiç yok. Basliktakini alacaktım ama yavaş hızda azıcık sesli dedi gpt bende düşünüyüm falan derken uçtu.
Benim birinci önceliğim sessizlik.
Hızı falan önemli değil. Gerekirse çekerim 700rpm e dönsün dursun.
H9 flow'un hava akışı iyi zaten.

Anakart değişmeden yani 2 ay önce falan hepsini 700'e çekmiştim yükte hafif ses yapıyor diye.

Bu fanlar bendeki arctic'den iyi midir? Rgb fan arıyorum. Jumbumda benim fanların beyaz RGB'li si 2600₺. O kadar veresim hiç yok. Basliktakini alacaktım ama yavaş hızda azıcık sesli dedi gpt bende düşünüyüm falan derken uçtu.
O kadar düşük rpmde de ses çkarmasın bi zahmet ya.Sorun olursa iade edersiniz fakat beyazı stokta yok

Boşa macera arama bence benim de tüm fanlar arctic p serisi gayet sessiz ve iyiler. En pahalı fanı alsan 2 derece oynatır.

Boşa macera arama bence benim de tüm fanlar arctic p serisi gayet sessiz ve iyiler. En pahalı fanı alsan 2 derece oynatır.
Derece umrumda değil. Sessiz ve RGB olsun kâfi. Sogutma için arctic 3 360 yetiyor.

O kadar düşük rpmde de ses çkarmasın bi zahmet ya.Sorun olursa iade edersiniz fakat beyazı stokta yok
Stokta varda 1 tane ekleniyor. 4 gündür 3 tane ekleniyordu dün biri 2 tane almış:(.
Ama ben karar verene kadar bu da biter. Bana 2x3 lazım.

Derece umrumda değil. Sessiz ve RGB olsun kâfi. Sogutma için arctic 3 360 yetiyor.

Stokta varda 1 tane ekleniyor. 4 gündür 3 tane ekleniyordu dün biri 2 tane almış:(.
Ama ben karar verene kadar bu da biter. Bana 2x3 lazım.
Alınır mı hocam siyahı yada beyazı nasıl acaba

Corsair 3500x kasamdaki fanların birebir aynısı sadece reverse olanı sanırım. Düz fanları aşağıya takıp bunları da kasanın o yanına takmayı düşünüyorum. Nyota dan iyi midir?

Bir de düşündüğüm şeyi yaparsam 7 tane fan olacak ve kasadan kontrolcü çıkmadığı için ne yapacağımı bilmiyorum :D. Tüm fanların girişlerini birbirine bağlayıp tek 1 girişten mi anakarta takacağım arkadaşlar bu konuda pek bilgim yokta.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,502
Üyeler
188,432
Son üye
hizliarsiv
Geri