Monitörde ışık sızması değişmeye değer mi?

Reaksiyon skoru
6
Normalde o kadar göze batmıyor ama üst ve alt kenarlarda var gibi csde koyu kahverengi ekranda falan biraz belli oluyro (kenarlardan bahsetmiyorum onlar zaten gözükmüyor fotoğrafta oyle çıkmış) degisim yapsam daha iyisi gelir mi zaten 2 3 ay kullanamayacaktım ama uğraşmaya değer m? Ve bu ne kadar normal bir ışık sizmasi incehesap boyle durumlarda değişim kabul ediyor mu? gigabyte gs25f2a

Ekler

• 1000091701.webp
    1000091701.webp
    647.7 KB · Hit: 29
Şu kısımda komple sızma var galiba değil mi gözle görülen? Fotoğraftan tam anlaşılmıyor .
1769819014542.webp

Şu kısımda komple sızma var galiba değil mi gözle görülen? Fotoğraftan tam anlaşılmıyor .Alıntıyı görüntüle
evet alttaki o kısımda sızma gözüküyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

üst ve alt kenarda gözüküyor üst kenarda da var ama çıkmamış

üst ve alt kenarda gözüküyor üst kenarda da var ama çıkmamış

Ekler

• 1000091701.webp
    1000091701.webp
    647.7 KB · Hit: 14
İşaretlediğim yerin komple sızma yapması kötü olmuş sadece sağdaki belirgin kısım olsa yine göz ardı edilebilirdi. İncehesap'ın uğraştırmayacağından emin olsam değişim iste derdim de onlar uğraştırabilir seni.

İşaretlediğim yerin komple sızma yapması kötü olmuş sadece sağdaki belirgin kısım olsa yine göz ardı edilebilirdi. İncehesap'ın uğraştırmayacağından emin olsam değişim iste derdim de onlar uğraştırabilir seni.
komple gözükmüyor köşelerde herkeste öyle yansıma oluyor sanırım ama köşe dışındaki kenarlarda var. csde alt kısım o küçük yer çok odaklanınca diğer yerlerden biraz daha açık duruyor. İncehesap hakkinda pek şey bilmiyorum servisleri bu konularda genellikle yardımcı olmuyor mu

gozle görünenleri cekmeye çalıştım sadece

Ekler

• 1000091732.webp
    1000091732.webp
    240.7 KB · Hit: 15
  • 1000091731.webp
    1000091731.webp
    314.4 KB · Hit: 17
komple gözükmüyor köşelerde herkeste öyle yansıma oluyor sanırım ama köşe dışındaki kenarlarda var. csde alt kısım o küçük yer çok odaklanınca diğer yerlerden biraz daha açık duruyor
Köşeyi demiyorum ya 2 tane mavimsi parlayan demet var gibi göründü orada da neyse, görünmüyorsa kullanılabilir bu şekilde. Ama en nihayetinde göreceli bir konu sana kalıyor son karar, ışık sızmasının hiçbir türlüsü normal değil de bazıları hafif türdekini değişmek istemiyor daha kötü gelme ihtimali, bir süre monitörsüz kalma gibi durumlardan ötürü.

Köşeyi demiyorum ya 2 tane mavimsi parlayan demet var gibi göründü orada da neyse, görünmüyorsa kullanılabilir bu şekilde. Ama en nihayetinde göreceli bir konu sana kalıyor son karar, ışık sızmasının hiçbir türlüsü normal değil de bazıları hafif türdekini değişmek istemiyor daha kötü gelme ihtimali, bir süre monitörsüz kalma gibi durumlardan ötürü.
Monitöre zaten gerek duymayacağım şu 1 ay boyunca daha kötü gelirse yine değişimi beklerim sorun degil. tek endişem incehesap böyle şeylerde değişim yapıyor mu sadece

Fikir vermesi için bir ekleme de yapacağım bu arada. Kendim de geçmişte "az yav bir şey olmaz" demiş birisi olarak sonradan şık sızmasının şansıma daha da artmasından dolayı gözüme daha çok batmaya başladı bu ihtimali de göz önüne al.

Fikir vermesi için bir ekleme de yapacağım bu arada. Kendim de geçmişte "az yav bir şey olmaz" demiş birisi olarak sonradan şık sızmasının şansıma daha da artmasından dolayı gözüme daha çok batmaya başladı bu ihtimali de göz önüne al.
Yarın müşteri hizmetleriyle bir konuşayım o zaman. Daha önce başka incehesaptan ışık sızması değişim yaparken sorun yaşayan veya ret yiyen vs gördünüz mü onu sormak istiyorum

Yarın müşteri hizmetleriyle bir konuşayım o zaman. Daha önce başka incehesaptan ışık sızması değişim yaparken sorun yaşayan vs gördünüz mü onu sormak istiyorum
Işık sızması özelinde görmedim ama farklı konular da gördüm sorun çıkardıklarını o yüzden zorlaştırabilirler dedim.

Işık sızması özelinde görmedim ama farklı konular da gördüm sorun çıkardıklarını o yüzden zorlaştırabilirler dedim.
bu sızma fazla sayılabilecek kadar var mi bilmiyorum arkadaşımda gamepower var onda bu kadar yok garip geldigi icin tereddüte düştüm

bu sızma fazla sayılabilecek kadar var mi bilmiyorum arkadaşımda gamepower var onda bu kadar yok garip geldigi icin tereddüte düştüm
Öyle düşünme azı da problem sonuçta sen sana homojen görüntü vermesi gereken bir ürün alıyorsun bunun olmaması gerekiyor.

yani ölü pixelin 5 tanesine kadar bir de ışık sızması pek sorun teşkil etmiyor garanti bakımından ama o ışık sızması değil ışık patlaması sanki seninki biraz fazla değiştirmeni öneririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,517
Üyeler
189,101
Son üye
Uk39
Geri