Merhaba arkadaşlar Hepsiburada'da MSI Gaming Trio 5090 135 bin TL'ye kadar düşmüştü şu an tekrar böyle indirimler gelir mi veya ne zaman gelir geleceği belli indirim tarihleri var mı Amazon'un veya Hepsiburada'nın.
Son düzenleme:
Değil mi yaDolar artarsa onlarda muhtemelen artar, artı bir de bu krizler eklenirse bilinmiyor ne yazık ki.
Ben laptoptan yana kullandım şansımı, 5070 Lenovo Legion 5 aldım. 5-6 sene rahat götürecek masa üstümde var , önümüzde ne olur ne yaşarız bilinmez. Şuan için Nvidia 10 bin serisini beklerim artık yeni alım için.Değil mi yazaten NVIDIA 5000 serisine zam yaptı RTX 5090 yurt dışında 5000 dolara yükseltilmiş.
Hocam o nasıl oluyor ya bana 5080 yetmiyordu size nasıl 5070 10 yıl yetecek eğer sadece LoL veya valorant oynuyorsanız evet 10 yıl yeterli.Ben laptoptan yana kullandım şansımı, 5070 Lenovo Legion 5 aldım. 5-6 sene rahat götürecek masa üstümde var , önümüzde ne olur ne yaşarız bilinmez. Şuan için Nvidia 10 bin serisini beklerim artık yeni alım için.
10 yıl değil,5-6 yıl. CS2,gow,rDR2 tarzı oyunlar oynuyorum. Çocuklarimda oynuyor. Onlar Minecraft daha çok.Hocam o nasıl oluyor ya bana 5080 yetmiyordu size nasıl 5070 10 yıl yetecek eğer sadece LoL veya valorant oynuyorsanız evet 10 yıl yeterli.
Anladım hocam hayırlı olsun güle güle kullanın.10 yıl değil,5-6 yıl. CS2,gow,rDR2 tarzı oyunlar oynuyorum. Çocuklarimda oynuyor. Onlar Minecraft daha çok.