Yardım Steam kapanmaması için destek

Zaten bant daraltması uygulayacaklarmış VPN ile girilir büyük ihtimalle sadece online oyunlarda ping olur
Epic bunu fırsat bilip kabul ederse ve Steam reddederse çoğu kişi epic gamese gider ve steam fiyatları artırır bir süre sonra ve herkes epic gamese e geçer ama epic gamesde bunu fırsat bilip Türkiye ye özel zam yaparsa ozaman epic games zarara uğrar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hep beklemediğimiz şeyler oldu :D
Türkiyeyi pazardan çıkartırlarsa kelebek etkisi olur zaten ben oyunları para vererek almıyorum ki korsan yüklüyorum ben

Zaten bant daraltması uygulayacaklarmış VPN ile girilir büyük ihtimalle sadece online oyunlarda ping olur
Biz de sus pus oturmıyacağız protestolar gelecek tabi ki, en başta gıdada iş yapan abilere, onlar anlar. Sonra diğer sektörlere. Medeni hakkımızı kullanırız. Yapacağımız bu. :)

Ortada net bi karar yok. Hiçbir şey olmayacak

Aynen arkadaşlar. bekleyelim görelim.
Protesto yapılırsa bant daralması gelir ondan dolayı kapatırlarsa bir kısım VPN ci öteki kısım ise korsancı olur ve VPN kullanımdan dolayıbazı oyunlarda Van bile gelebilir zaten Steam bu riski göze almaz alırsa zarara uğrar ve konu global e taşınır ondan kapatmazlar

Sadece bir taslak bu kesin bir şey yok. Zaten bpt gibi büyük haber sitelerinin hiçbirinde bu haberi yayınlamadılar çünkü kesin bir şey yok. Bir tane siteden ortaya çıktı herkes de inandı yaydı etrafa.

Biz gene tepkimizi ortaya koyalım ki eğer ki gerçekten böyle bir düşünceleri varsa geri adım atsınlar ama daha ortada hiçbir şey yokken yasaklanmış gibi düşünüp çözüm aramaya da gerek yok o kadar da abartmayın.

• Beğen
Reaksiyonlar: Vaga
Sadece bir taslak bu kesin bir şey yok. Zaten bpt gibi büyük haber sitelerinin hiçbirinde bu haberi yayınlamadılar çünkü kesin bir şey yok. Bir tane siteden ortaya çıktı herkes de inandı yaydı etrafa.

Biz gene tepkimizi ortaya koyalım ki eğer ki gerçekten böyle bir düşünceleri varsa geri adım atsınlar ama daha ortada hiçbir şey yokken yasaklanmış gibi düşünüp çözüm aramaya da gerek yok o kadar da abartmayın.
Zaten kapansada beni etkilemez steamde oyunu olan düşünsün

• Kızgın
Sonra küfrün adı günah. Bunlar steam'in ülke ülke temsilcisi var da, bir bizde mi yok zannediyor? Ebeveyn tembelliğinin çözümü her çocuğun başına sopalı bekçi dikmek mi? Her ebeveyn çocuğunun sorumluluğunu alıp hangi içeriği tükettiğini kontrol etsin. En azından steam'den oyun oynayan çocuk ebeveyni tarafından kontrol edilebilir. Peki youtube kids ne olacak? Yerli yabancı bütün kanallar, izleyen çocuk için ayrı tehlike. Aile orada da bilinçsiz ve sorumsuz.

Bu ülkeden valla çok şey bekliyoruz ya. Gündem değişmesi için, hayat zorluğu hiçbir yönden tartışılmaması için her gün masaya bir ölü kedi bırakılıyor. Asalak, koyun, sesini çıkaramayacak kadar ürkütülmüş bir toplum. Sokrates demokrasiye karşı çıkarken bugünü gerçekten görmüş olabilir mi?

Ulan susacağım susamıyorum ya bu ülkenin güzelim çocukları gençleri sokaklarda katledilirken hiçbir önlem almayan, hatta komik cezalarla ödüllendirilen katilleri yarın bir gün aramızda gezecek. Ne çocuğu korumasından bahsediyorlar bunlar. Bu ülkede insanın kıymeti mi kaldı ki!

Son düzenleme:
Gece bir uyudum konu gerçekten uçmuş evet twitterda # çok daha mantıklı ancak bir yerlerden küçük paylaşımlar yapmakta iyi olabilir belki birileri görür ümidiyle

Evet türkiyede ankara izmir ve istanbul sunucuları var steamın ama temsilci konusunda adım atmayabilir veya diyelim ki adım attı bu seferde btk her şeye el atcak witcherda S.x var gta da adam öldürüyorsun resident evil reqiuemde zombilerin kafasını leon eziyor gibi gibi

• Beğen
Gece bir uyudum konu gerçekten uçmuş evet twitterda # çok daha mantıklı ancak bir yerlerden küçük paylaşımlar yapmakta iyi olabilir belki birileri görür ümidiyle

Evet türkiyede ankara izmir ve istanbul sunucuları var steamın ama temsilci konusunda adım atmayabilir veya diyelim ki adım attı bu seferde btk her şeye el atcak witcherda S.x var gta da adam öldürüyorsun resident evil reqiuemde zombilerin kafasını leon eziyor gibi gibi
tüm korku oyunları gitti geçmiş olsun :/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,528
Üyeler
188,432
Son üye
bahtiyar01
Geri