🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Zaten satıldı hocam. Ama keşke alsaydım aslını astarını müşteri hizmetlerine sorup olmadı iade ederdim.

40K taichi var nitro ya göre nasıl acaba
fiyat iyi değil bence ben alıp iptal ettim 1 yıl garanti kutusu açılmış ürün garanti cw oluyor karta sorun çıkarsa sadece ücret iadesi alıyorsun ben gaming gecesini bekliyecem belki nitroya indirim yaparlar geçen getirdiklerini 38 den sattılar gaming gecesinde beklentim 36-37k arasına gelemsi

fiyat iyi değil bence ben alıp iptal ettim 1 yıl garanti kutusu açılmış ürün garanti cw oluyor karta sorun çıkarsa sadece ücret iadesi alıyorsun ben gaming gecesini bekliyecem belki nitroya indirim yaparlar geçen getirdiklerini 38 den sattılar gaming gecesinde beklentim 36-37k arasına gelemsi
Bu akşam mı gaming gecesi.

Kategoriler çok saçma değişiyor monitörlere bakamıyorum

43k 5070ti gigoloyt
sepette 5 dk durmadı :S

Bunu net bot çekti ilk gördüm gibi sepete attım ama ödeme geçmedi :D
Aynı şekil sabahtandır bakıyordum aniden stoğa geldi geliği gibi sepete attıp ödeme yapacaktım yapamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada bunla beraber 2 farklı ekran kartı direkt gitti daha depoda gözükmeden adamlar oto alıyor mantıksız bulunca iptal ediyor

Belli başlı ürünler çok sağlam bot var bu saatten sonra Eğer ki çok popüler teknolojik bir ürünü çok avantaklı olarak satın aldığınızı düşünüyorsanız :D ya ürün çok popüler değil yada fiyatı avantajlı değildir.

Tekrar gelmiş bot begenmedi modeli ellam. Bu ürün dandik model ama 43k diye sanırım biri bırakıyor diğeri alıyor oto :D

Son düzenleme:
Geri