Ayakkabı Önerisi Lazım!!

Freedoom

80+
Reaksiyon skoru
5
Anneme ayakkabı almak istiyorum. Ayakkabının konforlu, rahat, sağlam olması gerekiyor. Normal bütçem 2-2,5k Instreetten öneri gelirse max 3k bütçem var. Ayrıca bu ayakkabılar iyi mi diye bakar mısınız?

Caven hafif yumuşak taban ama uzun süre ayakta kalmaya yürümeye uygun bir konforu yok. Yastıksız.

bence Skechers almalısın

Diğer NB ler nasıl peki, bilginiz var mı?
Memnun olan gördüm de kendim kulllanmadığım için yorum yapmadım. NB bana biraz boş geliyor moda olduğu için nu kadar yayıldı.

Belki ayağına uygun bir tabanlık çözseniz daha kullanışlı olabilir bu bütçelere. Çünkü uzun süre kullanımda rahatlığı fark ettirecek tabanlar biraz daha yüksek bütçelere kaçıyor. Skechers, asics, nike/adidas jelli, yastıklı ayakkabıları bu fiyatlara bulunmuyor diye biliyorum. Bu paralara aldığında aldığın çoğu taban da benzer oluyor.

Annen 15 yaşında değilse bunların hiçbirini alma derim
Bende kafanın içinde düşünmeye yarayan organdan varsa boş yapma derim.
Memnun olan gördüm de kendim kulllanmadığım için yorum yapmadım. NB bana biraz boş geliyor moda olduğu için nu kadar yayıldı.

Belki ayağına uygun bir tabanlık çözseniz daha kullanışlı olabilir bu bütçelere. Çünkü uzun süre kullanımda rahatlığı fark ettirecek tabanlar biraz daha yüksek bütçelere kaçıyor. Skechers, asics, nike/adidas jelli, yastıklı ayakkabıları bu fiyatlara bulunmuyor diye biliyorum. Bu paralara aldığında aldığın çoğu taban da benzer oluyor.
Yani tabanlık almak daha mı mantıklı sizce?

Son düzenleme:
Yani tabanlık almak daha mı mantıklı sizce?
Eğer ayakta çalışıyorsa, kilodan vb ayaklarında ağrı oluyorsa bu tarz bir şey için rahat bir ayakkabı lazım diyorsan güzel bir tabanlık işinize yarayabilir. Hem her ayakkabısında kullanır. Ya da dediğim markalardan kalın tabanlı ayakkabılardan almak gerekir. Ama sadece bir ayakkabı alacakken rahatı olsun diyorsan, yarım saat pazara gidip gelirken giyecekse attığın NB gibi bir şey alabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,186,760
Üyeler
188,315
Son üye
ilby
Geri