Kredi Kartımın limitnin yetmediği ürünü nasıl alabilirim.

Cankare

80+
Reaksiyon skoru
60
Banka Yapıkredi limitim 15000, almak istediğim ürün Hepsiburada'da 34000 TL. Bazı konulara bakınca biri oluyor diyor, diğeri olmaz diyor, baskası olur ama önce 19000'yı çeker kalanı taksit yapar diyor, başkası hepsine yapar diyor. Bunun doğrusu nedir, net bir şey söyler misiniz.

düzenleme: SADECE 1 ADET KARTIM VAR BAŞKA KART YOK 2 KART İLE ÖDEMEYİ ÖNERMEYİN

Son düzenleme:
Nakit yatırarak limit yukseltirsin.

Taksitsiz limitin üstüne para ekleyip alınabilir. Taksitli alabilmen için limitinin belirttiğin tutarda olması gerekiyor.

Eğer ki elinde 19 bin TL varsa Hepsipay hesabına yüklersin ve direkt onu senden alır. Kalan 15 bin TL kaç taksit verebiliyorsa ona göre bölersin ve hesap kesim tarihin gelince taksitlerini ödersin. Başka bir yöntemi varsa bilemiyorum. Çoklu kredi kartı seçeneği de var.

Eğer ki elinde 19 bin TL varsa Hepsipay hesabına yüklersin kalan 15 bin TL kaç taksit verebiliyorsa ona göre bölersin. Başka bir yöntemi varsa bilemiyorum. Çoklu kredi kartı seçeneği de var.
Evde tek kartı olan benim.

Limit yükselmiyorsa 19 peşin geri kalanı taksit olabilir.

Evde tek kartı olan benim.
Her bankada olmuyor demişler ama ben hep öyle yapıyorum kartın borcu olmasa da karta elimdeki nakiti borç ödeme bölümünden yüklüyorum borç eksiye düşüyor limit de artıyor haliyle, o limitle alacağımı alıyorum. Borç ekside olduğu için de taksitler geldikçe önce eksi bakiyeyi artıya geçirene kadar bir şey ödemiyorum fazladan yüklediğim nakit bitip borç artıya geçince ödemeye başlıyorum.

Hepsiburada çoklu kredi kartı özelliği kullanabilirsin

Geri