Evet ona bende takıldım ama bu fiyata mecburen yapacak başka bir şey yok iyi bir seçenek yok driberi falan sorunlu diyorlardı var mı öyle sıkıntıKlavye iyi güzel de harfler ışık geçirgen değil, ben eski klavyemden söküp onları taktım mesela, yoksa güzel klavye.
Hayır sadece ilk eşlemesi biraz sıkıntı oluyor kabloyla takıp reset falan diye bir uygulama vardı ilk onu çalıştırmak gerekiyor onun dışında sorun yok. Birde bir problemi vardı tam hatırlayamadım şuan arada F1 gibi tuşlarla yapılan kombinasyonlar çalışmıyordu sanırım onu da klavyeyi sıfırlama tuş kombinasyonu vardı onu kullanarak düzeltiyorduk bendede var o klavye ışık geçirmiyor diye attım kenara şuan 400 liralık Machenike K1 kullanıyorum ve daha memnunum diyebilirim. Diğer renklerinde sanırım tuşlar biraz daha belirgin ama bende buz mavisi rengi vardı ve görmek neredeyse imkansız. Sabah bile zor gözüküyor geriye yaslanıyorsanız. Bütçe artarsa W60 veya MAD60/68HE daha iyi bir seçenek olur bence.Evet ona bende takıldım ama bu fiyata mecburen yapacak başka bir şey yok iyi bir seçenek yok driberi falan sorunlu diyorlardı var mı öyle sıkıntı
hocam şunda iyi gözüküyor gibiHayır sadece ilk eşlemesi biraz sıkıntı oluyor kabloyla takıp reset falan diye bir uygulama vardı ilk onu çalıştırmak gerekiyor onun dışında sorun yok. Birde bir problemi vardı tam hatırlayamadım şuan arada F1 gibi tuşlarla yapılan kombinasyonlar çalışmıyordu sanırım onu da klavyeyi sıfırlama tuş kombinasyonu vardı onu kullanarak düzeltiyorduk bendede var o klavye ışık geçirmiyor diye attım kenara şuan 400 liralık Machenike K1 kullanıyorum ve daha memnunum diyebilirim. Diğer renklerinde sanırım tuşlar biraz daha belirgin ama bende buz mavisi rengi vardı ve görmek neredeyse imkansız. Sabah bile zor gözüküyor geriye yaslanıyorsanız. Bütçe artarsa W60 veya MAD60/68HE daha iyi bir seçenek olur bence.
ben buz mavisi alacaktım ama birkaç kişiden harfler okunmuyor mesajını gördüm, o yüzden alırsam bunu alacağım. Sizce nasıl klavyehocam şunda iyi gözüküyor gibiAlıntıyı görüntüle
buz mavisini bende beğenmedim ama bu idare eder gibi duruyor
2-3 aydır kullanıyorum. İlk bağlamada sorun yasadim ve space tuşu çok hassas geldi 1haftada da ona alıştım. Onun dışında on numara malben buz mavisi alacaktım ama birkaç kişiden harfler okunmuyor mesajını gördüm, o yüzden alırsam bunu alacağım. Sizce nasıl klavye