Ryzen 5 5600 Nereden Alınır?

..utku..

80+
Reaksiyon skoru
25
4k bütçem var r5 5600 almak istiyorum ama ikinci el de nedense düzgün ilan yok ilan tarihleri hep eski nereden bulabilirim?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 dkda şıp diye buldum hocam sanırım siz uğraşmak istemediniz 😅

Hocam istanbuldayım.Arkadaşla görüştüm alıcı varmış.Ekden verecekmiş bugün.

2 Haftadır arayıp duruyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: ReQo
sıfırı indirimlerle 5200 civarına düşen işlemcinin 4e bulunamaması ikinci el piyasasını özetliyor

sıfırı indirimlerle 5200 civarına düşen işlemcinin 4e bulunamaması ikinci el piyasasını özetliyor
BEnde anlamadım 5k ya satıyorlar.Zaten 4.5k ya 7500f satıyor arkadaş ram fiyatları bu kadar artmasa bunların da bu kadar artacağını düşünmüyorum.

BEnde anlamadım 5k ya satıyorlar.Zaten 4.5k ya 7500f satıyor arkadaş ram fiyatları bu kadar artmasa bunların da bu kadar artacağını düşünmüyorum.
ramlerle de çok alakası yok ikinci el piyasası genelde böyle adamlar sıfırın üstüne bile çıkıyor saçma şekilde taksitli alma imkanınız vs varsa 1.5k daha verebilirseniz sıfır alın

ramlerle de çok alakası yok ikinci el piyasası genelde böyle adamlar sıfırın üstüne bile çıkıyor saçma şekilde taksitli alma imkanınız vs varsa 1.5k daha verebilirseniz sıfır alın
Hocam zaten am4 topladığım için çok saçma geliyor 5600 gibi bir işlemciye 5.5k vermek.İlerde yükseltmem de gerekecek.

Bu nasıl satıcı :) Diğer ürünlerde böyle

Son düzenleme:
Hocam zaten am4 topladığım için çok saçma geliyor 5600 gibi bir işlemciye 5.5k vermek.İlerde yükseltmem de gerekecek.

Bu nasıl satıcı :) Diğer ürünlerde böyle
BUNE LAN

5600 bulmak zor biraz hocam 0a yakin fiyatları. R5 3600 veya r5 5500 bakabilirsiniz

Ya harbiden işlemci yok yeminle demin buldum adama.yazdim amirdi adam Diyarbakirda biri satın aldı siteden adam yazdığımda

Geri