Hocam istanbuldayım.Arkadaşla görüştüm alıcı varmış.Ekden verecekmiş bugün.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2 dkda şıp diye buldum hocam sanırım siz uğraşmak istemediniz![]()
2 Haftadır arayıp duruyorumMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2 dkda şıp diye buldum hocam sanırım siz uğraşmak istemediniz![]()
BEnde anlamadım 5k ya satıyorlar.Zaten 4.5k ya 7500f satıyor arkadaş ram fiyatları bu kadar artmasa bunların da bu kadar artacağını düşünmüyorum.sıfırı indirimlerle 5200 civarına düşen işlemcinin 4e bulunamaması ikinci el piyasasını özetliyor
ramlerle de çok alakası yok ikinci el piyasası genelde böyle adamlar sıfırın üstüne bile çıkıyor saçma şekilde taksitli alma imkanınız vs varsa 1.5k daha verebilirseniz sıfır alınBEnde anlamadım 5k ya satıyorlar.Zaten 4.5k ya 7500f satıyor arkadaş ram fiyatları bu kadar artmasa bunların da bu kadar artacağını düşünmüyorum.
Hocam zaten am4 topladığım için çok saçma geliyor 5600 gibi bir işlemciye 5.5k vermek.İlerde yükseltmem de gerekecek.ramlerle de çok alakası yok ikinci el piyasası genelde böyle adamlar sıfırın üstüne bile çıkıyor saçma şekilde taksitli alma imkanınız vs varsa 1.5k daha verebilirseniz sıfır alın
BUNE LANHocam zaten am4 topladığım için çok saçma geliyor 5600 gibi bir işlemciye 5.5k vermek.İlerde yükseltmem de gerekecek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu nasıl satıcı![]()
Amd Ryzen 5 5600 3.5Ghz 32Mb 65W Am4 Fansız (Tray) Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
Zkmarket Amd Ryzen 5 5600 3.5Ghz 32Mb 65W Am4 Fansız (Tray) ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla Zkmarket Amd Ryzen 5 5600 3.5Ghz 32Mb 65W Am4 Fansız (Tray) fırsatlarını kaçırma.www.pazarama.com
Diğer ürünlerde böyle
Zaten 9060xt için kullanılacağı için 5600 de bile darboğaz olacak.2k da kullanıp azaltacağım darboğazı5600 bulmak zor biraz hocam 0a yakin fiyatları. R5 3600 veya r5 5500 bakabilirsiniz