Oyun Satıcılarına Temsilci Zorunluluğu Tasarısına Karşı İmza Kampanyası

"Yani bu tasarı gerçekleşirse oyunlarınızı kaybedebilirsiniz, istediğiniz gibi oynama lüksünü kaybedeceksiniz."

Bu ne ya metni yazacak lise çağından büyük bir kişi bulunamadı mı? Binlerce imza toplayacaksın ve bakana giden mektuba bak. Derdinizi der.

"Yani bu tasarı gerçekleşirse oyunlarınızı kaybedebilirsiniz, istediğiniz gibi oynama lüksünü kaybedeceksiniz."

Bu ne ya metni yazacak lise çağından büyük bir kişi bulunamadı mı? Binlerce imza toplayacaksın ve bakana giden mektuba bak. Derdinizi der.
Metin bana ait değil :( Yoksa düzenlerdim.

La banane senden, ben eleştirimi kınamamı bu şirketlere yapıyorum, sen çekil aradan ... Benim vatandaşla işim yok

İki saattir beni alıntılıyorsunuz. Ayrıca biz temsilci atanmasına karşı değiliz. Bu temsilciler kullanılarak oyunlar kaldırılacak, ona karşıyız.

İki saattir beni alıntılıyorsunuz. Ayrıca biz temsilci atanmasına karşı değiliz. Bu temsilciler kullanılarak oyunlar kaldırılacak, ona karşıyız.
Oyunlar niye kaldırılsın ki, vergisini parasını verdikten sonra hepsi yerinde durur, kimse bi şey demez...

Oyunlar niye kaldırılsın ki, vergisini parasını verdikten sonra hepsi yerinde durur, kimse bi şey demez...

Euronews haberinden alıntı:

Türk hükümetinin platformlara temsilci bulundurma zorunluluğu getirmesinin birçok nedeni var. Bunlardan biri de içerik kaldırma operasyonlarını kolaylaştırmak.

Eskiden mahkemeler bir içerik kaldırma kararı aldığında, bunu yurt dışındaki merkezlere ulaştırmak çok zordu. Temsilci sayesinde adli makamlar, savcılıklar ve BTK bildirimlerini, kararlarını ve cezalarını doğrudan Türkiye'deki bu yetkili ofise iletebilir hale geldi. Temsilci, hukuka aykırı olduğu tespit edilen içeriği 24 saat içinde kaldırmakla yükümlü.

Temsilcilikler, Türkiye'den gelen içerik kaldırma veya hesap kapatma taleplerine dair istatistikleri içeren raporları 6 ayda bir BTK'ya sunuyor ve yayınlıyor. Bu sayede platformun Türkiye'deki faaliyetleri şeffaf bir şekilde izlenebiliyor.

Ölü doğmuş gibi olmuş. Aile bakanlığına ulaştığı senaryoda bir talep yok ki ortada. Hani bari "bu tasarının kabul edilmemesini istiyoruz" olsaydı. Ne yapacak aile bakanlığı "oyun oynayamayabiliriz" mailine? Tm diyip çay demler herhalde.

Ölü doğmuş gibi olmuş. Aile bakanlığına ulaştığı senaryoda bir talep yok ki ortada. Hani bari "bu tasarının kabul edilmemesini istiyoruz" olsaydı. Ne yapacak aile bakanlığı "oyun oynayamayabiliriz" mailine? Tm diyip çay demler herhalde.

Sanırım yanlış anladınız. Bu mesaj imzalayacaklar için. Aile Bakanlığı için değil.

Geçen bi haberde geçiyordu, oyunlar üzerinden Türkiye de çeteleşme oluyor, çoluk çocuğu çetelere pazarlıyorlarmış... Devlet bu işler için aksiyon alıyor olmalı... Onca çocuk yaşıtlarınca kurşunlanıp öldürüldü, devlet haklı yani, sonuna kadar gitsin.

Geçen bi haberde geçiyordu, oyunlar üzerinden Türkiye de çeteleşme oluyor, çoluk çocuğu çetelere pazarlıyorlarmış... Devlet bu işler için aksiyon alıyor olmalı... Onca çocuk yaşıtlarınca kurşunlanıp öldürüldü, devlet haklı yani, sonuna kadar gitsin.

Ve devletin aldığı önlem yasaklamak. Yani Discord gibi. 1 VPN ile kırılabilecek yasak. Normal insanı geçtim, çocuk suçluları yavaşlatmaz bile.

Ve devletin aldığı önlem yasaklamak. Yani Discord gibi. 1 VPN ile kırılabilecek yasak. Normal insanı geçtim, çocuk suçluları yavaşlatmaz bile.
Yasaklama dünyanın sonu değil ayrıca giren yine girer, orda haklısın ama çoluk çocuk sayısı azalır, yarın öbürgün diğer mecralara da sıra gelir, endişe etme, onlara da yasak koyacak gibi devlet :)

Yasaklama dünyanın sonu değil ayrıca giren yine girer, orda haklısın ama çoluk çocuk sayısı azalır, yarın öbürgün diğer mecralara da sıra gelir, endişe etme, onlara da yasak koyacak gibi devlet :)

Çoluk çocuk mu? Çoluk çoluk dediğiniz kişiler en az 12 yaşında ve VPN kurmayı gayet iyi biliyorlar. Yasak koya koya nereye kadar? Tepki göstermezsek bu böyle gider.

Sanırım yanlış anladınız. Bu mesaj imzalayacaklar için. Aile Bakanlığı için değil.
Bu metin change.org tarafından alınır şu kadar kişi tarafından imzalandı diye alttaki muhattapa gönderilir. O metin senin için değil yani kuruma diyeceğiniz ortak bildiri. Benim bildiğim change.org böyle çalışıyor.

Ve oyunlarda kurulan tuzaklara, çetelere pazarlanan çocuklara yine değinmedi konu sahibi, e tabii öldürülen çocukların, suça itilen çocukların kıymeti harbiyesi yok ki şirket ve pazarlamacılarının gözünde :(

Ve oyunlarda kurulan tuzaklara, çetelere pazarlanan çocuklara yine değinmedi konu sahibi, e tabii öldürülen çocukların, suça itilen çocukların kıymeti harbiyesi yok ki şirket ve pazarlamacılarının gözünde :(

Ailelere çok iş düşüyor burada, Çocukların oynadıkları oyunlar takip edilmeli. Yaşının yetmediği oyunları oynamamalılar.

Ayrıca sadece çocuklar oyun oynuyor sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz. Bazıları oyunlardan para kazanıyor. Bunu unutmayalım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,502
Üyeler
188,432
Son üye
hizliarsiv
Geri