Beni zorbalayan abi, haklıymışsın...

sanal ilişki değildi aslıda (uzak mesafe ilişkisi daha doğru olur), bir arkadaşımın kuzeniydi. Önceden İstanbul da oturuyordu, daha sonra İzmir e taşındılar
Bende ığdırdan Aydın'a gittim kanki 1 ay sonra bitti 2 yıllık ilişki, yani her kıza güven olmaz, ayağını yorganina göre uzatma, her kervan yolda düzulmez. Bunun bilincinde olup her kızı düzeltmeye kalkma, zaten o bazıları dediğim kısımlar ya inanılmaz ilgi köpeği oluyor yada çok bencil. Belli ederler kendilerini

sanal ilişki değildi aslıda (uzak mesafe ilişkisi daha doğru olur), bir arkadaşımın kuzeniydi. Önceden İstanbul da oturuyordu, daha sonra İzmir e taşındılar
hmm anladım o zaman iş başka, ama uzak mesafe ilişkisi %99 ihtimalle bir yerde kopuyor hocam kıza kızma bence işi dallandırıp budaklandırmamış direk bitirmiş bu ikiniz içinde iyi bir şey, ayrılma süreci ne kadar uzarsa o kadar yıpranıyorsun çünkü.
Zamanında yaşadığınız güzel şeyler için eyw de geç yoluna bak, uzak mesafeden de uzak dur (tavsiye)

bundan 5 ay kadar öncesinde sanal ilişki hakkında bir konu açmıştım, bir abi beni dehşet zorbalamıştı o konuda yanlış hatırlamıyorsam. Keşke çok daha fazla zorbalasaymış. Aslında ilişkimiz güzel gidiyordu, ben onun için İstanbul dan İzmir e gittim, 3 gün İzmir de kaldım, kaldığım yer ile buluştuğumuz yer arası 3 saat uzaklıktaydı, git gel 6 saat. bu 3 gün içinde sadece 1 gün buluşabildik, cuma onun okulu vardı, cumartesi buluştuk, pazar ailesi dışarı çıkmasına izin vermedi. Bu konunun 1 kere bile lafını yapmadım, kendi elinde olan bir şey değildi sonuçta. Şu son 3 4 gündür çok konuşamıyorduk zaten (ondan kaynaklı) dün gece de o biraz üzgündü arkadaşıyla problemler yaşamıştı, ondan sinirlenip bana patlamış, daha sonrasında da özür dilemişti (saat 2.30 civarı) saat 3 de ise arkadaşlarıma dc den yayın açıp mesajları gösterirken, aniden 3 kişi olduğumuz bir grup vardı beni o gruptan çıkarttı. dm den de engelledi, sonra Facebook, İnstagram vs... oynadığımız 1 2 oyun vardı, onlardan da engelledi. anlam veremedim yani, gerçekten hiç bir şey yapmamıştım şimdiye kadar... herhangi bir ayrılık mesajı ile ayrılsa daha az koyardı, ilk ilişkimin 5 ay sürüp sonunun böyle bitmesi koyuyo yani...
sanal ilişki olmaz zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,739
Üyeler
188,472
Son üye
Atillas
Geri