bundan 5 ay kadar öncesinde sanal ilişki hakkında bir konu açmıştım, bir abi beni dehşet zorbalamıştı o konuda yanlış hatırlamıyorsam. Keşke çok daha fazla zorbalasaymış. Aslında ilişkimiz güzel gidiyordu, ben onun için İstanbul dan İzmir e gittim, 3 gün İzmir de kaldım, kaldığım yer ile buluştuğumuz yer arası 3 saat uzaklıktaydı, git gel 6 saat. bu 3 gün içinde sadece 1 gün buluşabildik, cuma onun okulu vardı, cumartesi buluştuk, pazar ailesi dışarı çıkmasına izin vermedi. Bu konunun 1 kere bile lafını yapmadım, kendi elinde olan bir şey değildi sonuçta. Şu son 3 4 gündür çok konuşamıyorduk zaten (ondan kaynaklı) dün gece de o biraz üzgündü arkadaşıyla problemler yaşamıştı, ondan sinirlenip bana patlamış, daha sonrasında da özür dilemişti (saat 2.30 civarı) saat 3 de ise arkadaşlarıma dc den yayın açıp mesajları gösterirken, aniden 3 kişi olduğumuz bir grup vardı beni o gruptan çıkarttı. dm den de engelledi, sonra Facebook, İnstagram vs... oynadığımız 1 2 oyun vardı, onlardan da engelledi. anlam veremedim yani, gerçekten hiç bir şey yapmamıştım şimdiye kadar... herhangi bir ayrılık mesajı ile ayrılsa daha az koyardı, ilk ilişkimin 5 ay sürüp sonunun böyle bitmesi koyuyo yani...