Evde Kimse olmamasına rağmen 3300TL Elektrik Faturası geldi ?

Lorx61

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,078
arkadaşlar merhaba başlıktan yazdığım üzere anlamış değiliz şuan istanbuldayım fakat memleketteki eve tam 3300TL Elektrik faturası gelmiş 2 aydır istanbuldayım evde kimse yok tüm fişler çekili şarteller kapalı bu nasıl olabiliyor boş yere para mı ödeyeceğim ?

arkadaşlar merhaba başlıktan yazdığım üzere anlamış değiliz şuan istanbuldayım fakat memleketteki eve tam 3300TL Elektrik faturası gelmiş 2 aydır istanbuldayım evde kimse yok tüm fişler çekili şarteller kapalı bu nasıl olabiliyor boş yere para mı ödeyeceğim ?
elektrik faturasında tüketim yazar. Gece mi gündüz mü tüketim fazla? birisi sizin hata kaçak olarak birşeyler çekmiş olabilir.

hayır ne boş yere doğudaki kürtlerin ve suriyenin parasını ödeyeceksin

elektrik faturasında tüketim yazar. Gece mi gündüz mü tüketim fazla? birisi sizin hata kaçak olarak birşeyler çekmiş olabilir.
valla hocam bende biraz o şekilde şüphelendim ama bilemiyorum ne yapacağımı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hayır ne boş yere doğudaki kürtlerin ve suriyenin parasını ödeyeceksin
nasıl yani ?

elektrik şirketini arayıp sorsanız çok daha iyi olur
memleketteki elektrik şirketini aramak lazım değil mi

Büyük ihtimalle sayacı okumadan ortalama tüketime göre fatura kesmişlerdir, o yüzden öncelikle sayacı kontrol edin faturadaki rakamla tutuyor mu diye.

Evde elektrik kaçağı varsa sayaç sürekli döner ilk şüphe etmeniz gereken odur. İkinci ihtimal ise komşularınızdan birisi sizin ev üzerinden kendisine kaçak elektrik çekmiş olabilir veya sayaç okumaya gelen kişi yanlış okuma yapmış olabilir ama her halükarda elektrik şirketini arayın 1 gün içerisinde gelirler.

nasıl yani ?
ben anlamıyorum kimsenin niye hiçbir şeyden haberi yok doğudaki kaçak elektiriğin parasını biz ödüyoruz suriye devletinin elektirik faturasını bizim vergilerle ödüyolar hangi ülkede yaşıyonuz az araştırın ya bide yani sınır geldi belli bir rakamı geçince otomatik 2 katını ödüyorsun

Büyük ihtimalle sayacı okumadan ortalama tüketime göre fatura kesmişlerdir, o yüzden öncelikle sayacı kontrol edin faturadaki rakamla tutuyor mu diye.
dediğim gibi istanbuldayım faturası gelen evim doğu da ve sayaca bakma imkanım da yok sayacı direklere taşıdılar

Evde elektrik kaçağı varsa sayaç sürekli döner ilk şüphe etmeniz gereken odur. İkinci ihtimal ise komşularınızdan birisi sizin ev üzerinden kendisine kaçak elektrik çekmiş olabilir veya sayaç okumaya gelen kişi yanlış okuma yapmış olabilir ama her halükarda elektrik şirketini arayın 1 gün içerisinde gelirler.
hocam gelseler ne yapacaklar ki ben istanbuldayım

nasıl yani ?

memleketteki elektrik şirketini aramak lazım değil mi
Evet faturası gelen eve kim hizmet sağlıyor ise arayın bi sorun

dediğim gibi istanbuldayım faturası gelen evim doğu da ve sayaca bakma imkanım da yok sayacı direklere taşıdılar

hocam gelseler ne yapacaklar ki ben istanbuldayım
Evde olmanız şart değil oturduğunuz yere görevliler gelir sayacı tekrar okur yada komşularınız sizin evden kaçak elektrik çekmişse onu tespit ederler işlem başlatırlar.

Evde olmanız şart değil oturduğunuz yere görevliler gelir sayacı tekrar okur yada komşularınız sizin evden kaçak elektrik çekmişse onu tespit ederler işlem başlatırlar.
anladım hocam teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,147
Üyeler
188,377
Son üye
YooEmoli
Geri