Oyun Satıcılarına Temsilci Zorunluluğu Tasarısına Karşı İmza Kampanyası

Yıllardır ülkemizden girilen platformlara insanlar para yatırıp yuzlerce oyun alıp kimisi profesyonelce seviyeye geldi kimisi koleksiyon değeri yüksek hesap yapti kimisi sadece saatlerini verdi sırf oyun oynamak için bilgisayar alan cihaz alan insanlara yazık değil mi? Yeni mi akıllara geldi temsilcilik meselesi? 2003 den beridir steam dünyada erişime açıktı o zamandan yapılsa bu işler ne olurdu. Olan yine vatandaşa oluyor...

Yanlış düşünüyorsun. Şuana kadar olan neredeyse tüm erişim engelleri bir işe yaramadı, VPN denen bir şey var 10 saniyelik bir uğraş ile tüm yasakları geçebiliyorsun. İş ailede bitiyor yoksa devlet istediği kadar yasak koysun nafile.
her şey vpn ile çözülüyor demi kanka :D vpn de devletin elinde, merak etme

her şey vpn ile çözülüyor demi kanka :D vpn de devletin elinde, merak etme

Keşke öyle olsaydı, o zaman Roblox'ta ve Discord'a işlenen suçlar son bulur; ölen, taciz edilen insanlar kurtulurdu.

VPN devletin elinde değil, bunu iddia etmek bile cahilliğin bir göstergesi. VPN'in ne olduğunu bile bilmiyor olabilirsiniz.

Bir bilgisayar almayı düşünüyordum. Oyunlar yasaklanınca fiyatlar da düşer. Bekleyim bari.

Yıllardır ülkemizden girilen platformlara insanlar para yatırıp yuzlerce oyun alıp kimisi profesyonelce seviyeye geldi kimisi koleksiyon değeri yüksek hesap yapti kimisi sadece saatlerini verdi sırf oyun oynamak için bilgisayar alan cihaz alan insanlara yazık değil mi? Yeni mi akıllara geldi temsilcilik meselesi? 2003 den beridir steam dünyada erişime açıktı o zamandan yapılsa bu işler ne olurdu. Olan yine vatandaşa oluyor...
Belki adamlar paranın ülkeden çıkışını engellemeye çalışıyordur? :D

Oyunlar niye kaldırılsın ki, vergisini parasını verdikten sonra hepsi yerinde durur, kimse bi şey demez...
vergi ödüyoruz zaten oyun alırken amip seni bi bk bilmeden yazıyor bir de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu başlığın altına yazan akplileri tek tek engellemek lazım heriflerde beyin yok. Neymiş oyunlarda çeteleşme varmış ulan saman beyinli wp de yok mu instagram da yok mu? Bunun çözümü her şeyi engellemek mi solucan mısınız olm siz

Bir ise yaramaz ki bu ulkede ne konserler ve festivaller iptal edildi degisen bir sey olmadi simdi de sira oyun platformlarina gelmis. Yakinda film ve dizi platformlari da gider. Spotify ve diger platformlari bile engellerler.

Bir ise yaramaz ki bu ulkede ne konserler ve festivaller iptal edildi degisen bir sey olmadi simdi de sira oyun platformlarina gelmis. Yakinda film ve dizi platformlari da gider. Spotify ve diger platformlari bile engellerler.

Kamuoyu oluşturmak amaç. Devlet tak diye engellerse bir şey yapamayız tabii. Önceden haberimizi var, kampanya oluşturuyoruz.

Belki adamlar paranın ülkeden çıkışını engellemeye çalışıyordur? :D
Bak şuan engellendi paranın çıkışı ülke dışına. 🤣🤣🤣

vergi ödüyoruz zaten oyun alırken amip seni bi bk bilmeden yazıyor bir de

Şu başlığın altına yazan akplileri tek tek engellemek lazım heriflerde beyin yok. Neymiş oyunlarda çeteleşme varmış ulan saman beyinli wp de yok mu instagram da yok mu? Bunun çözümü her şeyi engellemek mi solucan mısınız olm siz
Kanka çeteleri durdurmak halkın güvenliğini sağlamak polisin görevin polis yapmayacak biz yapacaksak bize versinler maaş ve silahları biz durduralım xd oyunda çetelerle varsa polis o çeteyi cokertmeli oyun oynayan oyuncuların ne suçu var.Yangin oluyor diye ağaçları kaldırmak gibi bir sey bu xd

Kanka çeteleri durdurmak halkın güvenliğini sağlamak polisin görevin polis yapmayacak biz yapacaksak bize versinler maaş ve silahları biz durduralım xd oyunda çetelerle varsa polis o çeteyi cokertmeli oyun oynayan oyuncuların ne suçu var.Yangin oluyor diye ağaçları kaldırmak gibi bir sey bu xd
Hayır dostum çeteleşme yapılan uygulama ve oyunlar suçlu yanlış biliyorsun. Tüm türkiyenin verilerini veletlerden tut güney afrikalının eline düşüren devletim bu uygulamaları yasaklayarak en doğru hareketi yapıyor. Ne demek temsilciliği yok ne demek ben o uygulamada satılan oyunlara dokunamıyorum, istediğimi engelleyemiyorum. Ya bizimle verilerini paylaşsın ya da engelleriz.

Bak şuan engellendi paranın çıkışı ülke dışına. 🤣🤣🤣
Tabi engellendi sende kalkıp başka ülkede oyun satmaya çalışırsan senide o ülkede engellerler bu kim diye.
Vergisini versin sonra satsın derler.

Devlet babanın gözünden bak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,502
Üyeler
188,432
Son üye
hizliarsiv
Geri