eliotdalgası
80+
- Reaksiyon skoru
- 28
Tr'de millete b*k satıyorlar ,dubaide münihte kalitelisini satıyorlar ahlaksızlar.Ülker bedava olsa bile almam hele çocuğuma asla
Premium varsa bedava oluyor kargo, premiumda 35 tl gibi bir şey olduğu için parasını çok rahat çıkarıyor bence.Kargoyla birlikte 140 TL oluyor. Pahalı değil mi?
Tr'de millete b*k satıyorlar ,dubaide münihte kalitelisini satıyorlar ahlaksızlar.
palm yağı basıyolar hayvan gibiHem muhafazakar hem seküler kesim tarafından linç edilen bir markayı ilk kez görüyorum.
Gerçekten TR de sattıkları ile dışarıya verdikleri ürün ve içeriklerinin kalitesi farklı mı?
farklı olmasa yurtdışına satamazlar izin vermezlerHem muhafazakar hem seküler kesim tarafından linç edilen bir markayı ilk kez görüyorum.
Gerçekten TR de sattıkları ile dışarıya verdikleri ürün ve içeriklerinin kalitesi farklı mı?
geçen ülker yemiyeyim diye eti fındıklı kek yedim sonra baktım ki onda da palm yağı varmış mümkünse paketli gıdalardan uzak durmak lazımEti bir babadır bizim için
Ya ne sandın hocam Eti de veya Torku da yok mu sence o palm yağı?geçen ülker yemiyeyim diye eti fındıklı kek yedim sonra baktım ki onda da palm yağı varmış mümkünse paketli gıdalardan uzak durmak lazım
geçen ülker yemiyeyim diye eti fındıklı kek yedim sonra baktım ki onda da palm yağı varmış mümkünse paketli gıdalardan uzak durmak lazım
Ya ne sandın hocam Eti de veya Torku da yok mu sence o palm yağı?
Avrupa’daki Ülker ürünleri, AB’nin sıkı gıda standartlarına uygun olarak daha kaliteli üretiliyor; az ya da hiç palm yağı içeriyor, doğal aroma kullanılıyor ve gerçek malzeme oranı yüksek. Türkiye’deki ürünlerde ise maliyet düşürülmesi ön planda; daha çok palm yağı, yapay aroma ve düşük oranda gerçek malzeme kullanılıyor. Murat Ülker, bu farkı genellikle “pazar bazlı formül” diye geçiştirse de içerik farkı belgelerle kanıtlanabiliyor. Yıldız Holding ve Ülker, Gıda Dedektifi gibi eleştirmenlere karşı dava açma, erişim engeli ve hukuki baskı gibi yolları kullandı. Bazı davalar kaybedilse de, sosyal medya ve web hesaplarına Türkiye’den erişim engeli getirildi ve eleştiriler büyük ölçüde susturuldu. Murat Ülker ise genellikle sessiz kalarak, dolaylı algı yönetimi stratejileri yürüttü.palm yağı basıyolar hayvan gibi
Etinin bebe bisküvisini bi sevemedim ben tadı tuhaf sade geliyor birazEti bir babadır bizim için