🔥İndirim Ülker Bebek Bisküvisi 800 gr 89 tl

Reaksiyon skoru
28
Marketten daha ucuz arkadaşlar 😁😁

1000093701.webp

Tr'de millete b*k satıyorlar ,dubaide münihte kalitelisini satıyorlar ahlaksızlar.

Hem muhafazakar hem seküler kesim tarafından linç edilen bir markayı ilk kez görüyorum.
Gerçekten TR de sattıkları ile dışarıya verdikleri ürün ve içeriklerinin kalitesi farklı mı?

geçen ülker yemiyeyim diye eti fındıklı kek yedim sonra baktım ki onda da palm yağı varmış mümkünse paketli gıdalardan uzak durmak lazım
Ya ne sandın hocam Eti de veya Torku da yok mu sence o palm yağı?
palm yağı basıyolar hayvan gibi
Avrupa’daki Ülker ürünleri, AB’nin sıkı gıda standartlarına uygun olarak daha kaliteli üretiliyor; az ya da hiç palm yağı içeriyor, doğal aroma kullanılıyor ve gerçek malzeme oranı yüksek. Türkiye’deki ürünlerde ise maliyet düşürülmesi ön planda; daha çok palm yağı, yapay aroma ve düşük oranda gerçek malzeme kullanılıyor. Murat Ülker, bu farkı genellikle “pazar bazlı formül” diye geçiştirse de içerik farkı belgelerle kanıtlanabiliyor. Yıldız Holding ve Ülker, Gıda Dedektifi gibi eleştirmenlere karşı dava açma, erişim engeli ve hukuki baskı gibi yolları kullandı. Bazı davalar kaybedilse de, sosyal medya ve web hesaplarına Türkiye’den erişim engeli getirildi ve eleştiriler büyük ölçüde susturuldu. Murat Ülker ise genellikle sessiz kalarak, dolaylı algı yönetimi stratejileri yürüttü.

Geri