xxxZAURxxx
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,700
Her gün banyodayım diye övünenler çok kirli olduklarını itiraf edecekler mi acaba? 
2 max 3 günde bir yeterli bence her gün duş almak bana gereksiz geliyor.Her gün banyodayım diye övünenler çok kirli olduklarını itiraf edecekler mi acaba?![]()
Senin ki gene iyiymiş ayda bir kol altını bacak arasını mendil ile silenler vardır.3 aydan 3 aya mevsim değişikliğinde duş alıyorum
Aslında kokuyu tutan da kıllı olmaktır.3 günde 1 iyidir hadi 2 olsun. Ama kesinlikle deodorant kullanılmalı. Her gün deodorant kullanıp 1 hafta banyo etmemiştim sadece saçlarımı yıkamıştım ama vücudumda gram koku yoktu. Koku yapan yer koltuk altıdır her gün deodorant kullanırsanız pis kokmazsınız 2 hafta duş almasanız bile. Saçlar için bir şey diyemem![]()
Bacak arası küflenmesi varya efsane bişeySenin ki gene iyiymiş ayda bir kol altını bacak arasını mendil ile silenler vardır.
Siyahi bir insana dönene kadar duş almıyorumHer gün banyodayım diye övünenler çok kirli olduklarını itiraf edecekler mi acaba?![]()
İşte benim adamımSiyahi bir insana dönene kadar duş almıyorum
Ben girmelerine izin vermiyorum yanımda calistiriyorum (israf haram)İşte benim adamım![]()
Kir banyoda düştüğünde ben gidiyorum abi diyebilecek boyutta olmalı.
Çok değişiyor . Okul varsa 2 günde bir okul yoksa haftada birHer gün banyodayım diye övünenler çok kirli olduklarını itiraf edecekler mi acaba?![]()
Ben günde 2 kes alıyorum sabah işe giderken akşam işten gelinceHer gün banyodayım diye övünenler çok kirli olduklarını itiraf edecekler mi acaba?![]()