Yardım Bu klavye alınır mı?

Hocam manyetik ile normal mekanik farkı ne anlamadım manyetik de bildiğimiz mekaniklerden mi switch olarak yoksa bambaşka bir şey mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Masayı yarın yapacağım, aldığım monitör de 1 haftadır yatıyor. Klavyeyi hemen alayım da kullanayım diye düşünüyordum.
Hocam manyetik vs mekanik videolarını izlerseniz daha net anlarsanız bence benim anlatmamdansa. Manyetik klavye alabilme gibi bir durumunuz varsa mekanik tercih etmeyin bence. En azından benim fikrim böyle

Hocam manyetik vs mekanik videolarını izlerseniz daha net anlarsanız bence benim anlatmamdansa. Manyetik klavye alabilme gibi bir durumunuz varsa mekanik tercih etmeyin bence. En azından benim fikrim böyle
Bu nasıldır hocam? hem manyetik hem de tam istediğim gibi F tuşları var ve bütçemdeki diğer klavyeler gibi yazıları baskılı değil ışık geçirir bir şekilde.

Hocam bana zaten f tuşları lazım, sadece oyun için değil çizim de yapacağım

howl75 hafrleri tuşların yan tarafından gösteriyor biraz zor olmaz mı görmesi? kullanmadığımdan bilmiyorum, bugüne kadar laptop klavyesi kullandım hep.

howl75 manyetik klavye yazıyor bunun switch ne renk oluyor? ben kahverengi istiyordum veya kahverengiye yakın bir switch istiyorum. Tabii pek güzel modeller de bulamadım hepsi berbat, eğer bu klavye gerçekten de fiyatına değer güzel bir fp ürünü ise alırım
Manyetik klavye içerisinde manyetik bir switch var ve basım aralığını vb. her tuşa ayrı ayrı atıyabiliyorsun yeni bir teknoloji sayılır harflerin kenarında olması daha iyi oluyor bana göre klavye dizilimj sayesinde tuşları görebiliyorsun gamepower yerine howl75 tavsiye ederim bu bütçede

bunu da alabilirsin bu da iyi hatta howl dan daha iyi bence 3150tl ama bütceni zorlar

Manyetik klavye içerisinde manyetik bir switch var ve basım aralığını vb. her tuşa ayrı ayrı atıyabiliyorsun yeni bir teknoloji sayılır harflerin kenarında olması daha iyi oluyor bana göre klavye dizilimj sayesinde tuşları görebiliyorsun gamepower yerine howl75 tavsiye ederim bu bütçede

bunu da alabilirsin bu da iyi hatta howl dan daha iyi bence 3150tl ama bütceni zorlar
Hocam bunun Türkçe Q olanından yok mu ya. Tam bu klavyeye ısındım derken İngilizce olduğunu öğrendim.

howl75

Hocam bunun Türkçe Q olanından yok mu ya. Tam bu klavyeye ısındım derken İngilizce olduğunu öğrendim.

howl75
Yok mallesef türkçe bulman zor bu tarz klavyelerde mecbur ingilizce kullanıyoruz yada sonradan keycaps alman lazım türkce

game power o kadar kötü mü ya? En azından Türkçe Q klavyesi var

Yok mallesef türkçe bulman zor bu tarz klavyelerde mecbur ingilizce kullanıyoruz yada sonradan keycaps alman lazım türkce
Satılıyor mu bu klavye için? sonuçta harfleri yandan gösterdiği için aynısından bulmak biraz sıkıntı olmaz mı?

O kadar kötü diğilde pek tercih edilmeyen bir marka bildiğim turkce manyetik bu var bi https://www.gaming.gen.tr/urun/7918...aming-klavye-2-yil-birebir-degisim-garantili/

Satılıyor mu bu klavye için? sonuçta harfleri yandan gösterdiği için aynısından bulmak biraz sıkıntı olmaz mı?
Onu istediğin gibi alabiliyorsun düz manyetiklerin kaycapsleri buna uyuyor diye biliyorum ama sormak lazim keycapsler genelde 700,1000tl arasi ama

O kadar kötü diğilde pek tercih edilmeyen bir marka bildiğim turkce manyetik bu var bi https://www.gaming.gen.tr/urun/7918...aming-klavye-2-yil-birebir-degisim-garantili/

Onu istediğin gibi alabiliyorsun düz manyetiklerin kaycapsleri buna uyuyor diye biliyorum ama sormak lazim keycapsler genelde 700,1000tl arasi ama
Ama bütçemi aşıyor o sıkıntı ya. Daha çok alacağım şey var bu yüzden klavyeye 2bin bütçe ayırabildim. Sandalye, monitör taşıma kolu, hoparlör gibi şeyler almam gerekiyor.

keycaps tekli satılıyorsa alırım diyordum ama hepsini birden alacaksam bir anlamı yok, zaten düşük bütçem var.

tkl klavye saçmalığını adamlar öyle bir pazarladı ki herkes tkl alıyor, üretici malzemeden kısıp hayvan gibi kaar ediyor kullanıcılarda tutturmuş ben büyük klavye kullanamam kafasına girmişler, benim nezlimde klavye dediğin tam olur hocam o yüzden alınmamalı diye düşünüyorum
Çalışma masamı bugün yapacağım, dün evde kimse yok diye yemek masasına kurdum ve geçiçi olarak eski klavyeyi kullanıyorum. Şuan 80cm olan masada %100 klavye bu şekilde duruyor, benim masam ise 110cm olacak yani sadece 30cm uzun olmuş olacak. Anlayacağınız yeterli yerim yok.

Ekler

• 52865.webp
    52865.webp
    1.3 MB · Hit: 1
Geri