Bu klavye alınır mı?

Sakurajima Mai

80+ Silver
Reaksiyon skoru
651

Bana TürkçeQ olması önemli ve çizim yapazağım için f tuşları olsa iyi olurdu ama şuan indirimdeymiş ve bu klavyeyi alsam TürkçeQ tuşları satılıyor mudur? Takabilir miyim TürkçeQ tuş?

klavyenin tuşları söküp q biçiminde takabilirsin windows klavye ayarlarından da türkçe q seçersen çözülür

klavyenin tuşları söküp q biçiminde takabilirsin windows klavye ayarlarından da türkçe q seçersen çözülür
Bu klavyeye uygun güzel tuşlar varmıdır hocam ve bu klavye + tuş takımı da maliyet oluyor haliyle, direkt böyle uğraşmadan türkçe tuşlu mu alsam? Veya alışabilir miyim acaba ingilizceye? Daha önce hiç kullanmadım.

60 boyut problem olmazsa fun60 pro var idefixte türkçe tuşlu türk telekom’dan kupon alırsan 1700 gibi fiyata geliyor yoksa mecburen tr keycaps alman lazım o da 1k fiyata falan wraith de var

Bu klavyeye uygun güzel tuşlar varmıdır hocam ve bu klavye + tuş takımı da maliyet oluyor haliyle, direkt böyle uğraşmadan türkçe tuşlu mu alsam? Veya alışabilir miyim acaba ingilizceye? Daha önce hiç kullanmadım.
Bakmadan yazabiliyorsan İngilizce klavye kullanmak zor değil.

60 boyut problem olmazsa fun60 pro var idefixte türkçe tuşlu türk telekom’dan kupon alırsan 1700 gibi fiyata geliyor yoksa mecburen tr keycaps alman lazım o da 1k fiyata falan wraith de var
Ve son olarak şunu sormak istiyorum f tuşları benim için biraz önemli, çizim yaparken kullanmam gerekebiliyor. Bu klavyede f tuşları yok ama tuş kombinasyonları ile f tuşu kullanabiliyor muyuz? Kullanamazsam hiç girmeyeyim küçük klavye işine
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bakmadan yazabiliyorsan İngilizce klavye kullanmak zor değil.
Arada bir bakmam gerekiyor

Ve son olarak şunu sormak istiyorum f tuşları benim için biraz önemli, çizim yaparken kullanmam gerekebiliyor. Bu klavyede f tuşları yok ama tuş kombinasyonları ile f tuşu kullanabiliyor muyuz? Kullanamazsam hiç girmeyeyim küçük klavye işine

Arada bir bakmam gerekiyor
kullanabiliyorsun tabi fn ve 1e bastığında f1 basıyor 60 klavyenin sıkıntısı yön tuşları lazımsa yorabiliyor tuş atamalarından atıyorum fn ve k tuşuna basınca sağ ok olsun diyebiliyorsun

Linkini verdiğimi alıp geçsem mi ne dersiniz? Hem beyaz olması bana uyar da
kullanabiliyorsun tabi fn ve 1e bastığında f1 basıyor 60 klavyenin sıkıntısı yön tuşları lazımsa yorabiliyor tuş atamalarından atıyorum fn ve k tuşuna basınca sağ ok olsun diyebiliyorsun

hocam benim dediğim klavye manyetik attığın klavye mekanik farklarına internetten bakabilirsin ürün hakkında bilgim yok ama ben fun60 pro tercih ederdim
Ama manyetik yazıyor benim size attığımda

İki klavye arasında kaldım ya size linkini attığını alacağım veya hem f tuşları olan hem de Türkçe olan bu klavyeyi
56334.webp

rez rez rez

Nasıl oluyor yardımcı olur musun? Bende ziyoulang t60 var ama artık sorun çıkartıyor, bazı tuşlara çift basıyor. Fun60 pro iyi midir alınır mı?

Son düzenleme:
rez rez rez

Nasıl oluyor yardımcı olur musun? Bende ziyoulang t60 var ama artık sorun çıkartıyor, bazı tuşlara çift basıyor. Fun60 pro iyi midir alınır mı?
evet alınır fp ürün akko ürünleri genel olarak iyi problem çıkarsa da gaminggen ilgileniyor zaten

@forxeo ben yön tuşları istiyorum havit alacağım galiba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,657
Üyeler
188,972
Son üye
glsmmmzgn
Geri