Kaliteli powerbank önerisi? uçağa sokabileceğim.

furkangorur

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,480
Selamlar, deneyimlerinize göre uçakta sorun çıkartmayacak 10-20bin mah powerbank arıyorum.

2-3bin tl max bütçe. Yurt dışında acil durumlarda kullanacağım.

KESİNLİKLE MİCRO USB girişi OLMASIN!

Uçağa hepsini sokarsın valizde diye biliyorum.

Uçağa sokarken powerbank ayrımı mı yapıyorlar?

Kapasite ile ilgili genel bilgi vermek isterim lityum aküler kapasitesinin yarısı kadar kullanabilirsun. Böyle yapmışlar sebibini bilmiyorum. En baba powerbankta olsa %60performans veriyor. Yani 40bin var bende 20bin alıyorum. Test cihazi ile ölçtüm Buraya işte şu powerbank bu telefonu 4 kez şarj rtti gibi yorumlar gelirse. Kendi şarjı yani ma kaç ? o 5000 biliyor ama 4500 gibi..... belkide farkında değil gibi gibi...

Uçağa hepsini sokarsın valizde diye biliyorum.
kabine sokacağım hocam
Uçağa sokarken powerbank ayrımı mı yapıyorlar?
evet geçen yıl bindiğimde markasız bir powerbankı kabul etmediler.
Kapasite ile ilgili genel bilgi vermek isterim lityum aküler kapasitesinin yarısı kadar kullanabilirsun. Böyle yapmışlar sebibini bilmiyorum. En baba powerbankta olsa %60performans veriyor. Yani 40bin var bende 20bin alıyorum. Test cihazi ile ölçtüm Buraya işte şu powerbank bu telefonu 4 kez şarj rtti gibi yorumlar gelirse. Kendi şarjı yani ma kaç ? o 5000 biliyor ama 4500 gibi..... belkide farkında değil gibi gibi...
evet biliyorum hocam 10bin mah alırsam 1.5 kere tam sarj edeceğim diye düşünüyorum

Geri